Screenshot: Reddit
PRAVI TAJMING

VIDEO: VATRENI AS SJAJNO ODGOVORIO NA ŽESTOKE KRITIKE U ljutom gradskom derbiju efektnim prvijencem inicirao preokret i izazvao delirij na tribinama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. veljača 2018. 20:00

U velikom derbiju 23. kola turskog nogometnog prvenstva između Bešiktaša i Fenerbahčea Domagoj Vida zatresao je mrežu za svoj Bešiktaš koji je slavio s 3:1.

Fenerbahče je poveo golom Fernandaa iz osme minute, a Vida je izjednačio u 49. minuti na 1:1.

S desne strane ubacio je Gönul, a Vida je skočio nebeski i efektno glavom zakucao loptu u mrežu. Sjajan je to odgovor na kritike koji je dobio nakon crvenog kartona zadobivenog u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Prvi mu je to gol za Bešiktaš u turskoj Superligi po transferu iz kijevskog Dinama. Igru je napustio u 63. minuti.

Rezultat se nije mijenjao do 77. minute kada je Ricardo Quaresma sjajnim golom zabio za 2:1 vodstvo Bešiktaša, a konačnih 3:1 isti je igrač postavio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Branitelj naslova Bešiktaš ovom se pobjedom bodovno izjednačio s Fenerbahčeom, oba sastava imaju po 44 boda, tri manje od vodećeg Galatasaraya, a dva manje uz utakmicu više od drugog Istanbul BB-a koji će svoju susret 23. kola igrati u ponedjeljak kada će ugostiti Genclerbirligi.

Linker
10. svibanj 2024 19:24