GENIJALNO OKO

VIDEO: OLIMPIJSKI POBJEDNIK ZAGRIJAVA SE ZA OBRANU ZLATA 'Situacija s oružjem je malo bolja, ali nije to još onako kako bi trebalo biti'

Piše: Vjekoslav PaunObjavljeno: 17. ožujak 2020. 16:59

Josip Glasnović osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u Riju i bio je jedan od sportaša godine te briljantne 2014. godine. Posjetili smo ga na jednom od njegovih treninga i provjerili kakva mu je forma uoči "obrane naslova" u Tokiju...

"Pa evo mogu reći da je sezona počela s natjecanjima, sad prije tjedan dana sam bio na Cipru gdje je bio Grand Prix, 130 ljudi je bilo i gdje sam ušao u finale i bio peti. Sa rezultatom 119 pogodaka najavljujem dobru sezonu"

Kako se nosi s pritiskom, ipak će braniti naslov?

"Pa čujte, uvijek je pritisak. Dali su prve, druge ili si olimpijski pobjednik... Imate priliku nastupiti i ovo su moje treće olimpijske igre na kojima ću nastupiti. U Pekingu sam bio u finalu, peto mjesto, Rio zlato, tako da sam sad na neki način rasterećen, ali uvijek postoji taj pritisak od javnosti i od svih sponzora, od Olimpijskog odbora, navijača, prijatelja, sportaša..."

Što će najviše pamtiti iz Rija, koliko ima problema u nabavi oružja, što će raditi u mirovini..., odgovore na još niz drugih pitanja pogledajte u našem video prilogu.

Linker
20. travanj 2024 07:10