Ronald Gorsic / CROPIX
NOVA PROSLAVA U SUSJEDSTVU

'ZA SLOBODU SMO SE PRIPREMALI KAO ZA GOSTOVANJE NA ETIHADU!' Bjelica najavio nove uspjehe 'Kad smo već tu, naravno da imamo želju za takvim uspjehom'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. listopad 2019. 23:16

Dinamo je remijem na tuzlanskom Tušnju okončao dvodnevnu turneju u BiH: Nakon što su Modri uveličali 100. rođendan Žepča, jučer su gostovali i na istom jubileju Slobode. Pred oko 4000 gledatelja, u svečarskom rasploženju, momčad Nenada Bjelica odigrala je 1:1. Poveli su domaćini golom Smajića s bijele točke nakon što je Dilaver igrao rukom. A onda je Smajić nakon jednog ubačaja prevario svoj vratara Lakića i zatresao vlastitu mrežu te donio Dinamu izjednačenje.

Dinamo je igrao u sastavu: Zagorac - Pinto, Dilaver, Moubandje, Leovac - Đira - Jovićević (od 46. Gyuhyeong), Tolić, Atiemwen, Šitum - Baturina (od 65. Juric, Gogić, Hyunwoo, Šipoš, Olmo, Rešetar, Radić, Bagarić, Čuić, Šutalo, Mišković)

Nakon utakmice Nenad Bjelica bio je dostupan za izjave, a osvrnuo se i na stanje Dinama u skupini Lige prvaka:

- Zadovoljni smo time što smo uveličali dvije proslave u Bosni. Super je da je sve dobro prošlo. Uvijek se pripremamo za protivnika. Znali smo u kojem sustavu igra Sloboda. I kada igram sa Slobodom i sa Cityjem, uvijek je fokus na moje igrače i Dinamo - rekao je Bjelica za Sportsport.ba.

Modra momčad već polako gleda prema europskom dvomeču sa Šahtarom.

- Te utakmice mogu biti odlučujuće. Ako bismo osvojili 4 ili 6 bodova, to bi bilo sjajno i garantiralo bi nam da prezimimo u Europi. Apetiti su bili da uđemo u Ligu prvaka, a sada kada smo već tu, želimo prezimiti u Europi.

Linker
28. travanj 2024 00:05