REUTERS/Juan Medina
UPOZORENJE ZA VATRENE

'ZAUSTAVITE UTAKMICU!' Suparnici Hrvatske na SP-u u svojoj nemoći pokazali ružno lice i na neobičan zahtjev natjerali španjolskog izbornika!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2018. 21:47

Španjolska je ovog utorka očitala lekciju i u Madridu ponizila Argentinu rezultatom 6:1. Suparnici Hrvatske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu očito se nisu dobro proveli na ovom ispitu, a u svojoj su se nemoći u jednom trenutku okrenuli i nesportskom ponašanju te samim time pošteno naživcirali španjolskog izbornika Julena Lopeteguija.

Naime, ova je utakmica bila riješena već početkom drugog poluvremena, a točku na 'i' stavio je Isco 16 minuta prije isteka regularnog dijela. Golova od tada pa nadalje više nije bilo, ali su se zato frustrirani, i u tim trenucima nemoćni, Argentinci dobro pobrinuli za narušavanje atmosfere jednog prijateljskog ogleda.

Kako se bližio kraj, tako su Južnoamerikanci nizali prekršaj za prekršajem te su u razmaku od samo osam minuta zaradili tri žuta kartona. Dva najozbiljnija starta u tom razdoblju bila su onaj Meze na Carvajalu u 81. i onaj Pavona na Kokeu u 87. minuti susreta.

Upravo su ta dva trenutka toliko zabrinula i naljutila Lopeteguija da se on, u namjeri da zaštiti svoje igrače, u jednom trenutku okrenuo prema sucu Anthonyju Tayloru i istog iznenadio svojim zahtjevom.

'Zaustavite utakmicu, zaustavite utakmciu', urlao je Lopetegui čije su riječi iščitali sa španjolske televizije Cuatro.

Taylor u konačnici nije ispunio Lopeteguijevu želju i susret je zaustavio tek po isteku 90. minute.

Linker
04. svibanj 2024 04:06