Getty Images
DOSAD NEPOZNATA ANEGDOTA

'ŽENA PLAČE, A MENI SU SAMO SUZE KRENULE! ZBOG TOGA SE ŽIVI' Lovren otkrio potresnu priču zbog koje je zaplakao zajedno s izbornikom Dalićem

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2018. 18:08

Vatreni na Maksimiru u sklopu Lige nacija igraju susret protiv Španjolske. Prigoda je to i da se hrvatski reprezentativci okupe i još jednom prisjete veličanstvenog Svjetskog prvenstva u Rusiji koje je obilježilo njihove karijere i ispisalo hrvatsku sportsku povijest.

Branič Liverpoola i hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren gostovao je u učeničkome i studentskom domu Novi Zagreb te je tom prigodom sudjelovao na predavanju na temu "Upornošću do uspjeha".

Dejan je posebno izazvao emocije okupljenih anegdotom sa sada već legendarnoga dočeka reprezentativaca u Zagrebu:

View this post on Instagram

Drugi dio sry

A post shared by KJ (@kristo_jurica) on

"Dalić i ja bili smo u autobusu i jedna starija gospođa, ima nekih 60-ak godina, primi moju ruku, plače i kaže 'Dejane i Zlatko, hvala vam na ovome, moj muž je poginuo u ratu, ali dali ste mi nadu za život', žena plače, a meni su samo suze krenule. To je nešto što si htio napraviti u životu, da nekome daš nadu, kad vidiš da se to zajedništvo može prenijeti i na druge. Tako i treba, jer svađe ništa neće donijeti u životu", otkrio je Lovren studentima dan prije utakmice sa Španjolskom.

Na ljestvici skupine vodi Španjolska sa šest bodova, druga je Engleska sa četiri boda, a Hrvatska je na začelju s jednim bodom. Do kraja natjecanja još su dvije utakmice. Danas se sastaju Hrvatska i Španjolska, a u nedjelju Engleska - Hrvatska.

Hrvatskoj trebaju dvije pobjede ako želi osvojiti prvo mjesto i plasman na završni Final Four.

Linker
02. svibanj 2024 16:47