Jerome Miron-USA TODAY Sports
NIJE ZA ONE SLABOG ŽELUCA

FOTO: STRAVIČNA OZLJEDA VIJEST JE DANA U SAD-U Igrači Dallasa blijedih lica promatrali mučnu situaciju, u prijenosu odbili pustiti uznemirujuću snimku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2019. 12:24

Igrač Dallas Cowboysa Allen Hurns glavna je sportska priča u SAD-u. Nažalost, na naslovnice brojnih medija došao je zbog stravične ozljede koju je doživio u utakmici protiv Seattle Seahawksa.

Hurns je stradao već u sedmoj minuti utakmice kada je pokušao probiti obranu protivnika, no izgubio je ravnotežu, završio na podu, a potom mu je i igrač Seattlea pao na gležanj koji je završio u potpuno neprirodnom položaju.

Gotovo pa 20 minuta je trajao prekid dok se teško stradalom igraču ukazivala pomoć, u tim trenucima njegovi su suigrači u šoku, s blijedim izrazima lica pratili mučnu situaciju na terenu. Utakmicu je prenosio Fox s kojeg su donijeli odluku da se snimka nesreće zbog uznemirujućeg sadržaja neće ponovno prikazivati.

Potpuno nebitan u cijeloj priči je rezultat, ali spomenut ćemo da su igrači Dallasa preživjeli šok i u konačnici slavili s 24-22 u Wild Card rundi.

Linker
26. travanj 2024 08:28