Jan 5, 2019; Arlington, TX, USA; Dallas Cowboys wide receiver Allen Hurns (17) is carted off the field during the first quarter against the Seattle Seahawks in a NFC Wild Card playoff football game at AT&T Stadium. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports - 11948140
Jerome Miron-USA TODAY Sports

NIJE ZA ONE SLABOG ŽELUCA

FOTO: STRAVIČNA OZLJEDA VIJEST JE DANA U SAD-U Igrači Dallasa blijedih lica promatrali mučnu situaciju, u prijenosu odbili pustiti uznemirujuću snimku

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.01.2019. u 11:24

 • Igrač Dallas Cowboysa Allen Hurns glavna je sportska priča u SAD-u. Nažalost, na naslovnice brojnih medija došao je zbog stravične ozljede koju je doživio u utakmici protiv Seattle Seahawksa.

  Hurns je stradao već u sedmoj minuti utakmice kada je pokušao probiti obranu protivnika, no izgubio je ravnotežu, završio na podu, a potom mu je i igrač Seattlea pao na gležanj koji je završio u potpuno neprirodnom položaju.

   

  Gotovo pa 20 minuta je trajao prekid dok se teško stradalom igraču ukazivala pomoć, u tim trenucima njegovi su suigrači u šoku, s blijedim izrazima lica pratili mučnu situaciju na terenu. Utakmicu je prenosio Fox s kojeg su donijeli odluku da se snimka nesreće zbog uznemirujućeg sadržaja neće ponovno prikazivati.

  Potpuno nebitan u cijeloj priči je rezultat, ali spomenut ćemo da su igrači Dallasa preživjeli šok i u konačnici slavili s 24-22 u Wild Card rundi.

  Iz drugih medija