COLOGNE, GERMANY - JUNE 03: Luka Cindric (C) of Vardar celebrates with team mates after scoring the winning goal during the VELUX EHF FINAL4 Semi Final between HC Vardar and FC Barcelona Lassa at Lanxess Arena on June 3, 2017 in Cologne, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm Bongarts/Getty Images

PREDSJEDNIK SE NE JAVLJA

PRVAK EUROPE JE PRED RASPADOM, ŠTO ĆE BITI S HRVATOM? Njemački internacionalac: 'Ovdje možete preživjeti s 300 eura, ali nema smisla...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 13.02.2020. u 09:21

 • Raspad Vardara se nastavlja, igračima je pukao film, financijska situacija se ne mijenja, Samsonjenko se više ni ne javlja, a od obećanja za spas nakon europskog naslova lani nema ništa. Nakon starta polusezone s -11 u Kielu, a uoči utakmice doma s Motorom stvari su skupili i otišli Dainis Krištopans direktno u Füchse Berlin, a Pavel Atman u dres moskovskog Spartaka.

  Krištopans u Berlinu ostaje samo pola sezone, jer dogodine je potpisao za PSG, no nedvojbeno u situaciji kada nema Wiedea uz Kopljara će i te kako pomoći ambicijama Füchsea koji je usput i domaćin F4 EHF kupa.

  Ovome valja dodati da su odlazak iz skopskog kluba najavili mnogi drugi igrači, a u sastavu je i nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Čupić. Jedan od onih koji također odlaze je Nijemac Christian Dissinger koji je otvorio dušu...

  - Većina nas nije primila plaću šest mjeseci, osim nekih malih djelova. Ovdje možete preživjeti mjesec i s 300 eura, ali je situacija stresna i nepotrebna - rekao je.

  Tagovi
  Iz drugih medija