Alex Grimm Bongarts/Getty Images
PREDSJEDNIK SE NE JAVLJA

PRVAK EUROPE JE PRED RASPADOM, ŠTO ĆE BITI S HRVATOM? Njemački internacionalac: 'Ovdje možete preživjeti s 300 eura, ali nema smisla...'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 13. veljača 2020. 10:21

Raspad Vardara se nastavlja, igračima je pukao film, financijska situacija se ne mijenja, Samsonjenko se više ni ne javlja, a od obećanja za spas nakon europskog naslova lani nema ništa. Nakon starta polusezone s -11 u Kielu, a uoči utakmice doma s Motorom stvari su skupili i otišli Dainis Krištopans direktno u Füchse Berlin, a Pavel Atman u dres moskovskog Spartaka.

Krištopans u Berlinu ostaje samo pola sezone, jer dogodine je potpisao za PSG, no nedvojbeno u situaciji kada nema Wiedea uz Kopljara će i te kako pomoći ambicijama Füchsea koji je usput i domaćin F4 EHF kupa.

Ovome valja dodati da su odlazak iz skopskog kluba najavili mnogi drugi igrači, a u sastavu je i nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Čupić. Jedan od onih koji također odlaze je Nijemac Christian Dissinger koji je otvorio dušu...

- Većina nas nije primila plaću šest mjeseci, osim nekih malih djelova. Ovdje možete preživjeti mjesec i s 300 eura, ali je situacija stresna i nepotrebna - rekao je.

Linker
23. travanj 2024 04:21