CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - FEBRUARY 05: Roger Federer during the arrival press conference in Cape Town ahead of The Match in Africa against Rafael Nadal at Cape Town International Airport on February 05, 2020 in Cape Town, South Africa. (Photo by Reg Caldecott/Gallo Images/Getty Images)
Reg Caldecott/Gallo Images/Getty Images

ŠALA O VELIKOM RIVALU

ROGER FEDERER IZAZVAO POMUTNJU NAKON KOMENTARA O BEZAZLEZNOJ VIDEO-SNIMCI 'Posljednja stvar koja bilo kome treba je novi Nadal na ATP Touru'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.02.2020. u 11:32

 • Jedan bezazleni komentar Rogera Federera na Twitteru vezan uz Rafaela Nadala podigao je veliku prašinu i velik broj komentara.

  Na internetu je osvanula video snimka ekshibicije i dodavanja Federera sa Siyom Kolisijem, profesionalnim igračem ragbija iz Južnoafričke Republike. Dok su kamere snimale i fotoaparati škljocali dvojac se dobro zabavljao.

  Kolisi se oglasio na Twitteru i komentirao: 'Nisam baš Nadal, ali...'

  Na odgovor Švicarca nije trebalo dugo čekati.

   

  "Posljednja stvar koja bilo kome treba je novi Nadal na Touru", napisao je Federer.

  U objavi je jasno da se Federer šalio i time pokazao koliko je zapravo blizak sa svojim velikim rivalom. Većini je to itekako jasno, ali bilo je i brojnih komentara kako je Federerova opaska bila zapravo neukusna.

  'Zašto si takav? Okrutan si...nisi to trebao napraviti...ovo je pretjerano', samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon Federerove objave.

  Ubrzo se opet oglasio Federer novim postom i objavom zajedničke fotografije s Nadalom kako bi pokazao kakav odnos zapravo imaju...

   

  Iz drugih medija