Tenis Mix

'Htio sam muški tenis postaviti na noge. Mislim da je 100.000 eura realna cijena'

AUTOR:
 • Neven Bertičević

 • OBJAVLJENO:
 • 17.12.2011. u 11:51

 • Moja ponuda je bila takva, toliko cijenim svoj rad. Mislim da je to realno za ono što sam želio u kontinuitetu raditi. Dovoljno je talentiranih klinaca - rekao je Ivanišević

  Goran Ivanišević nije i neće biti novi izbornik Davis Cup reprezentacije. Nakon odlaska Gorana Prpića reprezentativci su tražili našeg najvećeg tenisača svih vremena, prvi dogovor je bio da će voditi u Davis Cup dvoboju s Japanom, pa se onda dogovoriti s novim vodstvom HTS-a, no to se više neće dogoditi.

  - Valjda mi nije suđeno, iako ne treba reći - nikad.

  Ivanišević je želio preuzeti kompletnu brigu o muškom tenisu. U kategorijama od 12 godina do Davis Cup momčadi, no nisu se dogovorili. Cifra nije tajna, ionako bi se prije ili kasnije doznalo.

  - Nije, 100.000 eura godišnje. Moja ponuda je bila takva, toliko cijenim svoj rad. Mislim da je to realno za ono što sam želio u kontinuitetu raditi. Postaviti kompletan muški tenis na noge. Dovoljno je talentiranih klinaca, uvijek je bilo dovoljno talentiranih.

  Ivanišević je želio jednu stvar naglasiti:

  - Nije me odbio Upravni odbor jer se o meni nije niti glasalo na sastanku u petak. Odbio me samo jedan čovjek, on je odlučio kao što je odlučio i prije sedam godina da ne budem izbornik, a to je Radimir Čačić.