Zagreb, 020110.Dvorana Martinovka, tenis. Goran Ivanisevic trenira Marina Cilica.Na slici: Goran Ivanisevic, Marin Cilic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
IVANIŠEVIĆ SE NE LJUTI

'Htio sam muški tenis postaviti na noge. Mislim da je 100.000 eura realna cijena'

Moja ponuda je bila takva, toliko cijenim svoj rad. Mislim da je to realno za ono što sam želio u kontinuitetu raditi. Dovoljno je talentiranih klinaca - rekao je Ivanišević
Piše: Neven BertičevićObjavljeno: 17. prosinac 2011. 12:51

Goran Ivanišević nije i neće biti novi izbornik Davis Cup reprezentacije. Nakon odlaska Gorana Prpića reprezentativci su tražili našeg najvećeg tenisača svih vremena, prvi dogovor je bio da će voditi u Davis Cup dvoboju s Japanom, pa se onda dogovoriti s novim vodstvom HTS-a, no to se više neće dogoditi.

- Valjda mi nije suđeno, iako ne treba reći - nikad.

Ivanišević je želio preuzeti kompletnu brigu o muškom tenisu. U kategorijama od 12 godina do Davis Cup momčadi, no nisu se dogovorili. Cifra nije tajna, ionako bi se prije ili kasnije doznalo.

- Nije, 100.000 eura godišnje. Moja ponuda je bila takva, toliko cijenim svoj rad. Mislim da je to realno za ono što sam želio u kontinuitetu raditi. Postaviti kompletan muški tenis na noge. Dovoljno je talentiranih klinaca, uvijek je bilo dovoljno talentiranih.

Ivanišević je želio jednu stvar naglasiti:

- Nije me odbio Upravni odbor jer se o meni nije niti glasalo na sastanku u petak. Odbio me samo jedan čovjek, on je odlučio kao što je odlučio i prije sedam godina da ne budem izbornik, a to je Radimir Čačić.

Linker
26. travanj 2024 09:31