screenshot youtube
VELIKI KIKS

VIDEO: OVAKVE SE POGREŠKE DINAMOVOM VRATARU NE DOGAĐAJU ČESTO Ovo je trenutak nepažnje mladog asa kojim je započeo veliki preokret Rijeke na Rujevici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2018. 20:00

Rijeka i Dinamo odigrali su utakmicu odgođenog 23. kola Prve HNL, a pobjedu je u susretu na Rujevici odnijela Rijeka ().

Dinamo je u derbi ušao s devet bodova više od prvog pratitelja Hajduka i utakmicom manje, te sa čak 15 bodova više od branitelja naslova Rijeke. Usprkos porazu 'modri' su i dalje uvjerljivo vodeći, no u zadnja tri kola izgubili su dva velika derbija. Prvo od Hajduka na stadionu Maksimir (0-1), a sada i od Rijeke na Rujevici.

Dinamo je poveo u 16. minuti golom bivšeg napadača Rijeke Marija Gavranovića. Dani Olmo je prošao Marina Leovca i sjajno ubacio s desne strane, a Gavranović je majstorski u padu glavom pogodio suprotni kut. Premda je uobičajeno da igrači ne slave golove koje postignu svojim bivšim momčadima, Gavranović je burno proslavio pogodak izazvavši time žestoke reakcije domaćih navijača koji su ga vrijeđali i zviždali mu.

Samo dvije minute kasnije Rijeka je izjednačila nakon velike pogreške vratara Dominika Livakovića. 'Modra' jedinica je očajno izvela gol-aut, dodavanje je presjekao Čolak i uposlio Hebera koji zabija za 1-1. Bio je to njegov deseti pogodak ove sezone u dresu još uvijek aktualnog prvaka. Do kraja utakmice Rijeka je postigla još tri pogotka (Pavičić 48', Heber 60', Puljić 87').

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 12:29