PEHAR U RUKAMA

Vatrenima uručili jedinstven pehar načinjen od limenki Ožujskog piva

‘Čestitamo našoj nogometnoj reprezentaciji na senzacionalnoj igri i rezultatima‘, poručili su iz Zagrebačke pivovare

Mislav Madirazza, Diana Jokić i Zlatko Novaković iz Zagrebačke pivovare i Zlatko Dalić

 PR

Nakon fantastičnog rezultata i plasmana Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Katru, po povratku u Zagreb izborniku Daliću i Vatrenima uručen je jedinstveni pehar napravljen od Žujinih limenki po originalnoj ideji mladog umjetnika i kreatora Mislava Mironovića.

„Naši Vatreni su, kao i uvijek do sada, pokazali nevjerojatnu snagu, volju i želju, pravi timski duh kojem se cijeli svijet divi, i zaista su - ostavili srce na terenu. Žuja, kao ponosni sponzor Vatrenih, uz njih je od prvog dana, a ovim malim znakom pažnje im želimo čestitati na svemu što su postigli”, komentirala je, prilikom uručenja, Diana Jokić, menadžerica za korporativne poslove Zagrebačke pivovare.

image

Pehar Ožujsko pivo

Mm Studio/

Cijeli proces izrade pehara od limenki uključuje veliku posvećenost detaljima prilikom pažljivog rezanja i oblikovanja aluminijskih dijelova limenke. Mironović je gornji dio pehara izrađivao na identičan način kao što su se u prošlosti izrađivale nogometne lopte spajajući dijelove koji na kraju tvore kuglu. Cijela skulptura napravljena je od ukupno 30 limenki, a donji dio pehara čini elegantno sastavljeno postolje.

"O tome koliko nam znači podrška Zagrebačke pivovare i Ožujskog piva ne treba govoriti, no uvijek nas nekako uspijete iznenaditi! Originalnije od ovoga ne može, baš u Žujinom stilu. Hvala cijelom timu velikoj podršci, kao i na ovoj sjajnoj ideji i realizaciji", zahvalio se izbornik Zlatko Dalić.

image

Diana Jokić i Zlatko Dalić

PR

Netom prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, Zagrebačka pivovara i Hrvatski nogometni savez potpisali su novi ugovor o sponzorstvu i tako službeno potvrdili nastavak partnerstva koje traje od 1998. godine i najdugovječnije sportsko partnerstvo na ovom području.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:23