Ostalo

Bruno Cappelozza poručuje: ‘Ne opuštam se niti sekunde, znam koliko Delija ima potencijala‘

Bruno Cappelozza
 Screenshot (youtube, Pfl)
Favorizirani brazilski borac tvrdi kako se ne zanosi pobjedom u prvom ovosezonskom nastupu

Brazilski borac Bruno Cappelozza oduševio je mnoge svojim ovosezonskim izdanjima u PFL-ovom turniru teškaša. Borac koji je dobar dio svoje karijere proveo u poluteškoj kategoriji, nije ušao u turnir kao jedan od glavnih favorita. Međutim, Cappelozza je sva tri svoja nastupa završio prekidima, a samo je Jamelle Jones dočekao drugu rundu.

Zasad sjajnu sezonu, Bruno je otvorio nokautiravši našeg Antu Deliju u prvoj rundi borbe. Samo 46 sekundi trebao je Brazilac u u svibnju kako bi savladao ponajboljeg hrvatskog borca. Delija je na koncu ipak izborio nastavak turnira te je dogurao i do finala, no Cappelozza sada očekivano ulazi u meč kao favorit. Međutim, svaka borba je drukčija i 32-godišnji Cappelozza ne smije se opuštati. Svjestan je toga i sam Brazilac.

''Ne opuštam se niti jedne sekunde. Znam koliko potencijala ima (Delija) i ovdje je s razlogom. Ovo je borba mog života i tako ju tretiram.'', rekao je Bruno Cappelozza za Cageside Press.

Delija i Cappelozza bore se za titulu pobjednika turnira, ali i za nagradu od milijun dolara. Ulog je velik, a hrvatski borac najavio je kako u usporedbi s prvom borbom, sve mora promijeniti. Brazilski borac također očekuje promjenu pristupa od strane Delije, s obzirom na laku pobjedu u prvom meču.

''Mislim da će (Delija) doći s posve drugom taktikom. Pokušavat će me držati uz kavez, eventualno srušiti, no ja sam jako dobro pripremljen.'', dodao je Cappelozza.

Inače, Brazilac ne pripada skupini ogromnih teškaša kada je kilaža u pitanju, a s obzirom na gore spomenutu povijest nastupanja u poluteškoj kategoriji, Cappelozza je priupitan o kategoriji u kojoj planira nastupati iduće sezone.

''Volim tešku kategoriju. Ne moram paziti što jedem, niti skidati kilažu. Ostat ću uj teškoj kategoriji i iduće godine.'', izjavio je opasni brazilski nokauter.

Linker
23. travanj 2024 04:56