Regija

Jurišić i Musaev poslali poruke dan nakon incidenta, Dijaković demantirao priču o napadu u restoranu

Uroš Jurišić, Ivan Dijaković i Shamil Musaev
 Instagram
Incident iz poljskog Lodza zasjenio je jednu sjajnu borilačku priredbu

Glavni sudionici najkomentiranijeg događaja s priredbe KSW 58, Uroš Jurišić i Shamil Musaev, oglasili su se preko društvenih mreža i kratkim se komentarima osvrnuli na incident koji je izbio nedugo nakon završetka njihove borbe.

Jedan od najiščekivanijih dvoboja u subotu održanog KSW-ovog eventa završio je pobjedom ruskoga borca, a ali i nemilim scenama i tučnjavom koja se odvila nekoliko trenutaka nakon što su pročitane sudačke kartice.

"Nitko me nije ušutkao. Ali možda je držao, bježao i BEZ razloga nakon borbe povlačio kukavičke poteze. Uskoro", glasila je u nedjelju objavljena Jurišićeva poruka na Instagramu.

Kratak komentar dao je, također na Instagramu, i Musaev:

"Hvala ti puno Martine Lewandowski. Sve je bilo u redu. Žao mi je ako sam nekoga uvrijedio. Vidimo se uskoro", napisao je Shamil.

Dijaković: Napad u restoranu se nije dogodio

Ivan Dijaković odgovorio je na optužbe po kojima su njegovi borci Shamil Musaev i Abusupiyan Magomedov nekoliko sati nakon incidenta u kavezu, navodno u jednom poljskom restoranu napali Jurišića i njegov tim.

Podsjetimo, na Facebook stranici Bojana Mihajlovića koji se nalazio u kutu najboljeg slovenskog borca stajala je poduža objava u kojoj je, između ostalog, navedeno da se "još jedan incident dogodio nekoliko sati kasnije."

U nastavku teksta stajalo je da su Musaev i Magomedov pojavili u restoranu. Shamil je navodno "uzeo flašu kako bi udario Uroša", a u Jurišićev tim se pritom "ponašao krajnje profesionalno i nije reagirao na provokacije."

Dijaković, s druge strane, tvrdi da je opisani događaj izmišljen:

"Ništa se nije dogodilo u restoranu. Mi smo sportaši, imamo poštovanja i distanciramo se od negativnih stvari. Bilo je tamo puno svjedoka i možete ih pitati je li se nešto dogodilo. Primjerice, KSW-ovog 'matchmakera' ili KSW-ovog Joea Rogana poznatog i pod imenom Dominik Durniat, kao i mnoge druge", napisao je poznati hrvatski menadžer uz 'screenshot' članka objavljenog na Fight Siteu.

Prijašnji članci na ovu temu:

image
Uroš Jurišić, Instagram

image
Ivan Dijaković, Instagram

Linker
26. travanj 2024 22:31