UFC

Ben Askren: ‘Zaslužujem da mi se izrugujete, nokautirao me Jake Paul‘

Ben Askren i Jake Paul
 Al Bello/Getty Images/Profimedia
Vrlo realan bio je Ben Askren u svojim prvim izjavama nakon nokaut poraza od Jakea Paula

Iako je pri odlasku iz ringa imao osmijeh na licu, on je kod Bena Askrena nestao kad je morao dati svoje dojmove i odgovoriti na pitanja zainteresiranih novinara. A već ono prvo nije bilo lako primiti. Ticalo se toga kako se osjeća znajući da borilačka zajednica neće baš biti milosrdna prema njemu nakon ovakvog poraza.

"Vjerojatno sam zaslužio sve izrugivanje koje dobivam. Nokautirao me Jake Paul, to je sramota samo po sebi. Nisam iznevjerio MMA zajednicu, iznevjerio sam cijeli svijet. Ljudi mrze Jake Paula i htjeli su vidjeli kako ga činim jadnim, a ja to nisam napravio. Tako da, svjestan sam da sam sve iznevjerio", rekao je Askren odgovarajući na pitanja medija nakon meča, odmah opisavši njegov kraj i to gdje smatra da je napravio pogrešku:

"Čuo sam svog trenera kako mi govori da previše nasjedam na njegove lažnjake i tu je bio početak kraja. Vjerojatno nisam trebao tako reagirati, a i da mi je sudac puštao malo više klinča, vjerojatno bi mi pomoglo. No, nemam isprike, ovo je bio boks meč."

Upitan je i znači li ovo kraj njegove borilačke karijere tj. kakvi su mu idući planovi.

“Otići ću kući s milijunom dolara i podučavat ću hrvanje. Nije me briga. U hotelu me čeka pizza, nju ću pojesti. Onda ću odletjeti kući, biti sa svojom djecom, a već u ponedjeljak na hrvačkom treningu", rekao je Askren nešto što bi dalo zaključiti kako nije zatvorio tu knjigu, no da će trebati dobra financijska ponuda da se opet aktivira.

Još je upitan ima li ideju protiv koga bi volio vidjeti Paula u idućem meču. Odabrao je svog trening partnera, koji mu je isto tako ovim putem bio u kutu, bivšeg UFC prvaka.

"Volio bih da se Tyron Woodley bori protiv njega, prebio bi ga. No, Tyron želi Oscara De La Hoyu. On je svakako bolji boksač od mene i bio bi moj prvi izbor", iznio je Ben svoju želju.

Linker
26. travanj 2024 09:22