UFC

Usman je svjestan opasnosti: ‘Burns i ja znamo koliko će teška biti ova borba‘

Kamaru Usman
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Gilbert je trenutno najopasniji mogući protivnik, puno je napredovao i zato je ovdje‘

Nakon svih onih sparinga, bivši trening partneri Kamaru Usman i Gilbert Burns konačno će u pravoj borbi dobiti odgovore na neka pitanja.

Svojevremeno je 'Durinho' izjavio da je iza njih više od 200 odrađenih rundi. Usman to nije demantirao, ali je istaknuo da posljednjih godina baš i nisu odradili puno zajedničkih sparinga.

U svakom slučaju, odgovor na pitanje tko je najbolji velteraš svijeta dobit ćemo ovoga vikenda u Las Vegasu, odnosno u glavnoj borbi UFC-a 258.

"Gilbert je trenutno najopasniji mogući protivnik, zato se i bori sa mnom. Puno je napredovao i zato je ovdje. Ne podcjenjujem ga, zapravo shvaćam ga vrlo ozbiljno. I kad smo trenirali skupa bio je vrlo čvrst lik, bio je jedan od onih koji su me mogli gurati da dajem više, a to je nešto što mi se sviđa i to poštujem", rekao je Usman u najavi ovog meča.

Aktualnom prvaku, koji će ovom prigodom po treći puta braniti svoj pojas, potom je jedan od novinara dobacio da je Burns njihove sparinge opisao kao "izjednačene".

"Sve ovisi o tome tko se sprema za borbu, a tko ne. Ako se ja pripremam za meč, on je tu da me gura, da me pokuša slomiti. To je njegov jedini zadatak, jer cilj je da me što bolje pripremi. Svaki od nas imao je svojih dana u kojima bi bio bolji. Uglavnom, obojica znamo koliko će teška biti ova borba", komentirao je Kamaru na druženju s medijima.

Linker
07. svibanj 2024 13:34