UFC

(VIDEO) Blachowicz došao do Teixeire i uručio mu poklon za rođendan

Glover Teixeira i Jan Blachowicz
 screenshot (Instagram)
Apsolutno razumijemo zašto je mnogima teško odlučiti za koga navijati u ovoj borbi

Veliki tjedan za Glovera Teixeiru donio je ujedno i njegov rođendan. Brazilski izazivač za titulu UFC prvaka poluteške kategorije u četvrtak je napunio 42 godine. Njegov protivnik, Jan Blachowicz, već mu je na konferenciji za medije čestitao rođendan putem pjesme, a koji dan ranije, kad su se susreli na WC-u (kao što možemo vidjeti u priloženoj Embedded epizodi) obećao mu je dati poklon. Glover ga je tim putem upitao radi li se o pojasu, na što je Jan rekao kako njega ipak namjerava zadržati.

Otkrio je tada Jan kako je Gloveru donio pivo iz svog grada Cieszyna, a jučer mu ga je u hodniku hotela uručio. Netko iz Gloverovog tima to je zabilježio snimivši sve mobilnim telefonom. Glover je inače veliki ljubitelj kvalitetnog pića, no vjerujemo da bi ovo, ovisno o ishodu borbe, mogao ostaviti i kao uspomenu. Snimku je Brazilac objavio na svom Instagramu.

Glover je u opisu objave naveo kako je to primjer pravog sportskog ponašanja. A njih dvojica se tako ponašaju otkako je borba najavljena, kao prava gospoda. I uistinu je teško odlučiti za koga od ova dva nevjerojatno simpatična tipa navijati. Koji god da izgubi, teško će vam ga ne biti žao.

No, nekad se i takva dvojica moraju susresti u Octagonu. Ako nemate svog favorita, najbolje se opustiti i pratiti borbu kao neutralni gledatelj. Jer kakvi god njihovi odnosi bili izvan Octagona, sigurno smo da u njemu neće biti simpatije niti milosti. A onda nakon borbe mogu i zajedno popiti pivo ili više njih.

Linker
14. travanj 2024 16:20