Soccer Football - World Cup - The Croatia team return from the World Cup in Russia - Zagreb, Croatia - July 16, 2018 Croatia coach Zlatko Dalic, Luka Modric and team mates on stage REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

ZA ANALE

ANTOLOGIJSKA FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA CIJELI SVIJET Pogledajte kako su se Vatreni spremno odazvali pozivu Marcela Brozovića i ušli u legendu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.07.2018. u 22:27

 • Spektakularan doček priređen je u Zagrebu kako bi navijači odali priznanje viceprvacima svijeta. Prvi plan je bio da se Vatreni spuste u zračnu luku Franjo Tuđman oko 14.30, ali to je zbog kašnjenja prolongirano. Na kraju su nogometaši stigli u Zagreb tek u 15.30 i nakon toga odradili nevjerojatan put od zračne luke do Trga koji je trajao čak šest sati! Okupljenoj masi, koju je PU zagrebačka procijenila na vrtoglavih ukupno 550.000, nije bilo teško čekati.

  Na glavnome zagrebačkom trgu s oduševljenjem su dočekani Vatreni, a na pozornici su se, uz mnogobrojne pjevače i poznate ličnosti, izmjenjivali reprezentativci. Kad je došao red na Marcela Brozovića, Epic Broz je oduševio nepreglednu masu navijača svojim potezom:

  "Hvala vam što ste došli u ovakvom broju, ovo nismo očekivali i nadam se da to nije zadnji puta!" I onda je iznenadio sve prisutne: "Hoćemo svi opalit jednu sliku Epic Brozu?", na što su svi oduševljeno pristali 'opaliti' jedan 'selfie' u karakterističnoj Brozovićevoj pozi kad stavlja dlan pod bradu u pozi "mislioca".

  Nesumnjivo, 'selfie' koji će nam se urezati u sjećanje, kao i ovaj sjajan uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije.

  Iz drugih medija