Dusan Milenkovic/ata Images/profimedia
JAVNA PROZIVKA

Hezonja ih uništio usred Beograda, a onda - skandal! Trener Zvezde objavio: ‘On više nije naš igrač‘

Trebao je biti udarno pojačanje, a napušta klub nakon samo nekoliko mjeseci
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2023. 10:26

Mario Hezonja u utorak je odigrao još jednu izvrsnu partiju u dresu Real Madrida. Naš košarkaš sa 17 poena i 10 skokova predvodio je Španjolce do 72:58 pobjede na gostovanju kod Crvene zvezde u Beogradu, a u domu srpskog kluba bilo je poprilično sadržajno i nakon susreta.

Naime, jedan od važnijih aduta Zvezde, Shabazz Napier, nije zaigrao u jučerašnjem meču, da bi kasnije upao u svađu s trenerom Ioannisom Sfairopoulosom. Napier nije bio prijavljen za utakmicu, njegovo ime našlo se na listi ozlijeđenih igrača, stoga je umjesto na parketu viđen na tribinama. Amerikanac je napustio Štark Arenu samo nekoliko minuta nakon početka ogleda, što su neki protumačili kao "sumnjiv" signal, da bi nedugo zatim dobili i potvrdu narušenih odnosa. Počelo je izjavom trenera na konferenciji za medije.

- Napier je u pregovorima s drugim klubom i sam je zatražio da ne igra protiv Reala. To mi je rekao uoči utakmice, kao i da ne želi riskirati ozljedu. Napier više nije igrač Crvene zvezde - rekao je grčki stručnjak Sfairopoulos.

No, ubrzo se javio i košarkaš, koji očito ima potpunu drugu verziju priče. Nije želio ulaziti u detalje, ali putem Instagram storyja objavio je znakovitu poruku neposredno nakon završetka presice.

"Pričaj istinu pred kamerom!", napisao je bijelim slovima na crnoj podlozi, očigledno se obraćajući svom, čini se, bivšem treneru.

image
SCREENSHOT Instagram

Napier je postao Zvezdin igrač na ljeto ove godine i slovio za udarno pojačanje, ali čini se da mu je vrijeme isteklo i prije završetka 2023. U Euroligi prosječno je bilježio 9,8 poena, 1,7 skokova i 2,3 asistencije, a navodno je već u pregovorima s Milanom, odakle je i došao u redove srpskog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 00:52