NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
LJUBAV KOJA TRAJE

Hrvatski kapetan najnovijom izjavom ponovno ‘kupio‘ navijače Partizana: ‘Volio bih vidjeti ih u nokaut-fazi‘

Ljubav između Hezonje i Grobara traje još od njegovih tinejdžerskih dana
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2024. 10:30

Mario Hezonja nikad nije sakrivao simpatije prema Partizanu, nije se libio izreći, pokazati poštovanje prema navijačima "crno-belih". Pa je zato danas vjerojatno jedini Hrvat kojem Grobari ne zvižde. Štoviše, njegov dolazak u Beograd uvijek je dočekan oduševljenjem...

Ljubav između Hezonje i Grobara traje još od njegovih tinejdžerskih dana kad je rekao da mu je Partizan najdraži klub, draži i od Cibone. Navijači "crno-belih" često prizivaju njegov dolazak u beogradski klub, a hrvatski kapetan u posljednjem reprezentativnom ciklusu (u odsutstvu Darija Šarića) ih je najnovijom izjavom ponovno "kupio".

Njegov Real Madrid večeras od 20.30 gostuje kod Partizana u okviru 31. kola Euroliga, a budući da je španjolska momčad već osigurala play-off, danas bi mogla ići s nešto manje "gasa". Ipak, spektakl je zagarantiran. Na kraju krajeva radi se o momčadima koje su prošle sezone odigrali možda i najuzbudljiviju seriju u povijesti četvrtfinala Eurolige.

image
NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

- Zna se kakva nas atmosfera čeka u Beogradu, ali nama domaćima, meni i Džananu Musi iz Bosne, to ne predstavlja pritisak. Beograd je poznat po tome da je tamo sjajna atmosfera na utakmicama, jedna od najboljih. Nama je to bitna utakmica, ali Partizanu je najbitnija ove sezone. Kao njihov navijač volio bih vidjeti ih u nokaut fazi - kazao je Hezonja pred ogled.

Hrvat i ove sezone briljira u Realu, ali ovo će vjerojatno biti njegova zadnja sezona u Madridu. Ugovor mu istječe na ljeto, Španjolci navodno ne mogu konkurirati ponudu kakvu mu je na stol bacio Panathinaikos...

image
CORDON PRESS/DDP USA/PROFIMEDIA

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 13:57