Sofia Franklyn je sve šokirala navodima o slavnom košarkašu

 SCREENSHOT
IZAZVALA BURU

Veliki skandal u SAD-u! Influencerica tvrdi da LeBron vara suprugu: ‘Djevojke potpisuju ugovor o tajnosti‘

Sofia Franklyn tvrdi kako slavni košarkaš godinama vara suprugu Savannah s kojom ima troje djece
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2022. 14:01

Veliki skandal potresa SAD. Zvijezda NBA lige LeBron James, koji je cijelu karijeru njegovao imidž obiteljskog čovjeka, našao se u središtu seksualnog skandala. Popularna američka influencerica Sofia Franklyn koju na Instagramu prati 761.000 fanova, javno je optužila LeBrona da je u više navrata prevario suprugu Savannah.

Franklyn je u razgovoru s frontmenom grupe Maroon 5 Adamom Levinom otkrila šokantne detalje o slavnom košarkašu. Ispričala je i kako James dolazi do djevojaka s kojima vara suprugu.

"Ne budi glup! Ti si poznat Adame, znaš kako to ide. Nikada nisam bila pozvana, ali moje prijateljice jesu. Tjelohranitelji dođu do djevojaka i pitaju ih žele li s njima kući ili na neko drugo mjesto. One potpišu ugovor o tajnosti kako ništa ne bi izašlo u javnost", ispričala je Franklyn pa dodala:

"Isto sr*** je i s LeBronom. Stalno radi razne zabave na kojima se potpisuju ugovori o povjerljivosti. Što, nisi znao da je LeBron preljubnik?", šokirala je sve Sofija.

Njene su optužbe izazvale veliku buru u javnosti. Navijači su uglavnom stali na stranu LeBrona i tvrde kako Sofija sve izmišlja zbog popularnosti. LeBron i Savannah inače slove za jedan od najskladnijih slavnih parova. Zajedno su još od srednje škole, a slavni je košarkaš u više navrata isticao kako mu je supruga najveća ljubav, oslonac i najbolji prijatelj. U braku su od 2013. godine, a imaju dva sina i kćer.

Linker
30. travanj 2024 22:22