Hoće li Irving ipak igrati ove sezone?

 KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Kevork Djansezian/Getty Images/Profimedia
ČEKA SE ODLUKA

Slavni košarkaš se predomislio, ipak će se cijepiti? Ima jedan veliki, zasad neostvariv uvjet

Nije a priori protiv cijepljenja, ali nema dobro mišljenje o njihovim posljedicama.
Piše: S.N.Objavljeno: 16. prosinac 2021. 12:49

Posljednjih dana iz NBA lige dolazi sve više vijesti o tome kako bi se Kyrie Irving ipak mogao priključiti Brooklyn Netsima. Javnost špekulira o tome je li se Irving ipak odlučio na cijepljenje ili će mu Netsi dopustiti da igra samo na gostujućim utakmicama, ali nove vijesti ipak idu u pravcu cijepljenja.

Naime, pojedini američki mediji donose priču o tome kako Irving nije a priori protiv cijepljenja, ali da nema dobro mišljenje o aktualnim cjepivima, odnosno o dugoročnim posljedicama istih. Međutim, postoji cjepivo koje bi Irving primio.

Košarkaš Brooklyn Netsa se posljednjih godina potpuno okrenuo vegetarijanstvu, a iz njegovih krugova dolazi informacija kako bi pristao uzeti cjepivo koje bi u potpunosti bilo sastavljeno od biljnih preparata. Jedno takvo cjepivo je trenutno podvrgnuto kliničkom ispitivanju i ako bi se odobrilo, Irving bi se s njim cijepio.

Dok se čeka odluka što će biti s Irvingom, Brooklyn se nalazi na prvom mjestu Istočne konferencije s omjerom 20-8. Iako su najbolja momčad Istoka, Netsi ne igraju onoliko dobro koliko su svi očekivali i povratak Irvinga bi im dobro došao. Ako pak on i dalje ne bude dostupan, moguć je i trade jer za njega ima dosta zainteresiranih momčadi.

Linker
08. svibanj 2024 15:15