BRIGHTON, ENGLAND - DECEMBER 19: Former Chelsea manager Jose Mourinho (R) looks on from the stands prior to the Sky Bet Championship match between Brighton and Hove Albion and Middlesbrough at Amex Stadium on December 19, 2015 in Brighton, United Kingdom. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)
 Jordan Mansfield/Getty / 2015 Getty Images
JAVIO SE SPECIJALNI

MOURINHO U LONDONU S DVOBOJA DRUGOLIGAŠA PORUČIO 'Chelsea je jedini koji mi je dao otkaz'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 19. prosinac 2015. 16:21

Koju minutu prije nego je Chelsea predstavio Guusa Hiddinka za novog menadžera Bluesa, putem službenog priopćenja agencije CAA koja ga zastupa, oglasio se Jose Mourinho. To je njegov prvi istup nakon otkaza kojeg mu je u srijedu uručio Roman Abramovič.

"Jose Mourinho bio je sretan što je dobio priliku vratiti se u Chelsea i pokloniti navijačima novi naslov prvaka koji su tako dugo čekali. Ponosan je na osam trofeja s Chelseajem i zahvaljuje navijačima na podršci. Od svih klubova koje je vodio jedino ga je Chelsea smijenio protiv njegove volje, iz svih ostalih odlazio je svojom voljom. Jose se nada da će njegova budućnost biti uspješna kao što je bila i nakon prvog odlaska iz Chelseaja 2007. godine. Neće ići na odmor, ne treba mu, nije umoran od nogometa. Vrlo je optimističan i raduje se izazovima koji su pred njim. Ići će na utakmice, ali ne na one velike jer ne želi poticati priče o njegovom novom klubu. Ostat će živjeti u Londonu.', stoji u priopćenju.

Kasnije je, pak, viđen na otišao na derbi druge lige u kojem je Brighton & Hove Albion ugostio Middlesbrough njegova pomoćnika iz Reala, Aitora Karanke. Gosti su slavili s lakih 3-0.

Linker
09. svibanj 2024 00:08