REUTERS/Albert Gea
PATKA ILI ISTINA?

ARGENTINU POTRESA NEVIĐENI SKANDAL SAMO NEKOLIKO DANA PRIJE POČETKA SP-A Izbornik Sampaoli na rubu otkaza nakon što je seksualno napastovao kuharicu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2018. 12:33

Veliki potresi pogodili su argentinsku reprezentaciju uoči odlaska na Mundijal u Rusiju. Naime, kako prenose mediji bliski kampu spomenute reprezentacije, izbornik Jorge Sampaoli navodno je seksualno napastovao kuharicu.

Kuharica je odmah prijavila čitavi slučaj, ali kako navode mediji u Argentini, Savez joj je odmah ponudio novac kako ne bi pričala i kako bi se sve zataškalo. O ovom slučaju javnost je obavijestio novinar Gabriel Anello, isti čovjek koji je uoči Copa Americe objavio vijest da je Ezequil Lavezzi u kampu reprezentacije pušio marihuanu.

Soccer Football - International Friendly - Spain vs Argentina - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - March 27, 2018  Argentina coach Jorge Sampaoli   REUTERS/Javier Barbancho
REUTERS/Javier Barbancho / REUTERS
Sampaoli

Indentitet kuharice još uvijek nije poznat, a također valja istaknuti kako je odmah nakon ove objave nestala iz kapma. Ukoliko ova vijest dobije i službenu potvrdu gotovo je sigurno da će Argentina uoči samog SP-a u Rusiji ostati bez izbornika.

Linker
21. svibanj 2024 15:28