Getty Images
RASIPANJE TROSTRUKIH ŠAMPIONA

EGZODUS IZ REALA! KOVAČIĆ PRVI PUT NAGOVIJESTIO TUŽAN KRAJ, ALI RONALDO DIŽE PRAŠINU 'Sve je unaprijed otkrio suigračima i izazvao nezadovoljstvo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2018. 16:20

Velike se promjene ovoga ljeta očekuju na Santiago Bernabeuu. Otišao je slavni trener Zinedine Zidane, po prvi puta je o odlasku progovorio i naš Mateo Kovačić, Gareth Bale je već duže vrijeme na izlaznim vratima, a nove informacije o odlasku Cristiana Ronalda u subotu donosi Marca.

Najveća zvijezda Reala najavila je suigračima da napušta klub, a priču je danas objavio španjolski dnevnik.

Sve se navodno dogodilo još prije kijevskog finala u kojem je Real osvojio treći naslov europskog prvaka zaredom i kasnije proslave na kojoj je Cristiano cijelom svijetu poručio: 'Bilo je lijepo igrati za Real!'.

''Ronaldo je suigračima najavio da napušta klub, ali još prije kijevskog finala. Zato mnogi od njih bili iznenađeni kada je na proslavi naslova prvaka u Madridu najavio odlazak, ali iz istog razloga su neki od starijih igrača bili nezadovoljno njegovom objavom na proslavi", piše u članku koji je intoniran kao da je odlazak Ronalda sigurna stvar.

A ovako je bilo početkom tjedna...

U redu za megazvijezdu je nekoliko europskih velikana, prije svih bogati PSG, koji je Ronaldu sprmean ponuditi čak 45 milijuna eura godišnje plaće i postaviti ga na tron najbolje plaćenih nogometaša današnjice.

Linker
03. svibanj 2024 12:19