ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
GORICA NA POLJUDU

Hajduk bez tri važna igrača ide po spas sezone, Tramezzani ima novo rješenje: ‘I on je trenirao s nama‘

Stiže Gorica na Poljud, a Paolo Tramezzan svjestan je imperativa s kojim se bore hajdukovci
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. svibanj 2021. 16:55

Super važnu utakmicu 34. kola Prve HNL najavio je trener Hajduka.

- Korektno je pohvaliti momke za sve ono što su napravili, jer sezona je bila duga i vrlo teška. Tu sam nešto manje od četiri mjeseca i mi u kontinuitetu stalno lovimo, lovimo, lovimo.... Ali, dobro smo pripremljeni, znamo što nam je raditi i na što moramo pripaziti u ovom susretu. Svjesni smo da krajnji ishod može biti poraz, remi ili pobjeda, ali ja sam uvjeren da će konačni ishod uglavnom ovisiti o nama. Mi smo ti koji imamo veliku priliku koju treba iskoristiti i uvjeren sam da ćemo biti jako dobri. Vidim koliko željno igrači iščekuju ovaj susret, jedva čekaju početak i prvi sučev zvižduk - kazao je Tramezzani.

Koliko su igrač Hajduka umorni od granja srijeda-subota?

- Kao što sam i ranije govorio, stekli smo naviku, prilagodili smo se u mentalnom aspektu pred važnu etapu prvenstva. Uvijek govorim, kad igraš često igrači to više vole od učestalog treniranja što je normalno i prirodno. Utakmica je ta koja ti daje pozitivne inpute, entuzijazam i emociju. Igrači su pokazali kako se brzo regeneriraju i nastoje uvijek biti fokusirani. Želimo sezonu završiti na najbolji mogući način, ali s dobrom mentalnom pripremom mogu se riješiti sve sitne poteškoće poput umora i izostanka treninga.

Kako ćete posložiti zadnju liniju bez trojice stopera?

- S nama je ovih dana dosta trenirao i Vicko Ševelj, spreman ako bude trebao zaigrati. U ovom trenutku smo bez Simića zbog suspenzije i Mujakića koji je odsutan duže vrijeme, a ne trenira niti Dimitrov. Pred nama su tri važne utakmice, možemo reći i najvažnije. Jasno je da smo glavom maksimalno u susretu s Goricom, jer taj dvoboj nema prošlost niti budućnost. Taj dvoboj je naša sadašnjost - naglasio je Tramezzani.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 12:10