FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA
PRIOPĆENJE S MAKSIMIRA

Jasna poruka Dinama: ‘Još jedan pokušaj ugrožavanja našeg pobjedničkog puta neslavno je završio‘

‘Više godina maltretiraju javnost i klub svojim objedama, lažima i poluistinama...‘
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2021. 15:51

Nekoliko sati uoči otvaranja nove HNL sezone i Dinamove utakmice sa Slaven Belupom (18.55) iz Maksimira je stiglo priopćenje kojim je potvrđeno da je klub posljednjih mjeseci bio pod nadzorom sportske inspekcije.

U istoj poruci iz Dinama obavještavaju svoje navijače i članove kluba, ali i one koji tvrde da se u klubu radi mimo zakona, kako nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti iz djelokruga Zakona o sportu.

Dinamovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Obavještavamo navijače i članove kluba da je GNK Dinamo u posljednjih nekoliko mjeseci bio pod nadzorom sportske inspekcije, na temelju podnesene prijave o navodnim nepravilnostima u ustroju i poslovanju kluba. Prema temama nadzora, zaključujemo da su podnositelji predstavnici udruge "članova Dinama", koja već više godina maltretira javnost i klub svojim objedama, lažima i poluistinama, nastojeći pod svaku cijenu destabilizirati Dinamo.

Na njihovu žalost, jučer je završeno postupanje sportske inspekcije te provedenim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti iz djelokruga Zakona o sportu. Ako ovom zaključku pridodamo lako provjerljivu činjenicu da je Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o udrugama, onda je sasvim jasno da je još jedan pokušaj ugrožavanja Dinamovog pobjedničkog puta neslavno završio.

Pozivamo sve navijače Dinama da se okrenu sportskim izazovima i postavljenim ciljevima koji su ispred momčadi u novoj natjecateljskoj sezoni te da budu iskrena i prava podrška igračima na putu prema novim pobjedama, trofejima i uspjesima na domaćem i europskom planu", poručili su iz hrvatskog prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 06:55