Arijan Ademi

 DAMIR KRAJAC Cropix
KAPETAN NA ODLASKU

‘Gospodin Dinamo‘ grist će do samog kraja: Još dvaput istrčava na Maksimiru, a oprostit će se u derbiju

Arijan Ademi i protiv Lokomotive je nakon ulaska pokazao da je itekako prisutan u plavom domu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. ožujak 2023. 16:06

Znate sigurno, kapetan Dinama Arijan Ademi, odlazi u Kinu, njegova slijedeća stanica u karijeri biti će - Peking. Iako se već polako priprema za napuštanje Maksimira, kapetan je i dalje itekako prisutan u plavom domu. Igra kao u uvijek, maksimalno motivirano, liderski, onako kako smo od njega naučili.

Protiv Hajduka je postigao pogodak koji je najavio teški nokuat Splićana, a protiv Lokomotive je u srijedu opet pokazao koliko znači za Dinamo. Nije ga trener Čačić od prve minute gurnuo u igru, dao je priliku Marku Bulatu, ali kad stvari nisu izgledale dobro za Modre, kad su Lokosi vodili s 1:0, početkom druge dionice ušao je Ademi. Odmah je donio onu potrebnu agresivnost momčadi, Dinamo je do konca uspio sve preokrenuti i doći do polufinala kupa. Svaki put kad kapetan istrči na teren, svi se pitaju je li mu to posljednja utakmica u plavom dresu. Dakle, ova protiv Lokomotive sigurno nije bila zadnja. Igrati će još kapetan do svog odlaska u Kinu. Trebao bi još odigrati protiv Osijeka u slijedećem kolu, pa onda u Šibeniku, zaostalu utakmicu s Istrom 1961 u Puli, dok bi svoj boravak u plavom dresu trebao zaključiti 19. ožujka na Maksimiru protiv Rijeke.

Dakle, Ademi će biti u plavom rosteru do reprezentativne stanke. Dan nakon ogleda s momčadi Sergeja Jakirovića, kapetan bi se trebao otisnuti u Kinu. Dakle, u preostala četiri ogleda u plavoj majici, treba još malo uživati u predstavama najtrofejnijeg igrača Dinama. I zapljeskati mu za sve ono što je dao Dinamu, a dao je mnogo, mnogo toga.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 03:25