RONALD GORSIC Cropix
MODRI U SAVEZU

Kustić ugostio delegaciju Dinama predvođenu Velimirom Zajecom: ‘Naša vrata su otvorena svim klubovima‘

Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama - proučio je Zajec
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2024. 13:06

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ugostio je delegaciju GNK Dinama, predvođenu novoizabranim predsjednikom Velimirom Zajecom, prenosi službena stranica HNS-a.

Uz predsjednika Kustića, rukovodstvo Dinama dočekali su izvršni direktor Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer. U delegaciji Dinama, uz predsjednika Zajeca bili su dopredsjednik Dubravko Skender i član Izvršnog odbora Marijan Pojatina.

Čelni ljudi HNS-a čestitali su Zajecu na izbornoj pobjedi, a dvije delegacije razgovarale su o budućoj suradnji i odnosu između Saveza i kluba.

- Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Velimira Zajeca i suradnike i poželjeti im uspjeh u radu. Dinamo je kroz svoj rad s mlađim uzrastima razvio puno hrvatskih reprezentativaca, a kroz uspjehe u Europi je učinio puno za hrvatski klupski nogomet te sam predsjedniku Zajecu poželio da klub u ta dva segmenta djelovanja i dalje napreduje. HNS-ova vrata su otvorena svim klubovima za suradnju, otvorenu i konstruktivnu komunikaciju, a to je poruka koju sam danas podijelio i s predsjednikom Zajecom - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama. Hrvatski nogometni savez postiže odlične rezultate, posebno kada govorimo o hrvatskoj reprezentaciji, a pritom Dinamo i naši igrači imaju nezaobilaznu ulogu te ćemo se truditi da i dalje stvaramo igrače takve reprezentativne razine. Razgovarali smo o daljnjem razvoju HNL-a, gdje sam siguran da Savez i svi klubovi, uključujući Dinamo, dijelimo ambiciju da nam liga nastavi rasti i jačati u svim segmentima - izjavio je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 21:21