ALEN SZABO Gnk Dinamo/alen Szabo
PRINOVA NA MAKSIMIRU

Modri predstavili novo pojačanje: ‘Znam da je Dinamo apsolutni vladar prvenstva, jedva čekam plavi dres‘

Potpisao je vjernost zagrebačkom klubu na godinu dana s opcijom dodatne godine
Piše: SNObjavljeno: 24. srpanj 2023. 15:43

Dinamo Zagreb u ponedjeljak je putem društvenih mreža objavio dolazak Bogdana Mihajličenka. Ukrajinac je potpisao vjernost Modrima na godinu dana, s mogućnosti produljenja ugovora na dodatnu godinu.

Kako smo pisali i ranije, za Mihajličenka neće biti fiksne odštete, već će Anderlecht dobiti 120 tisuća eura za svakih deset nastupa lijevog beka u službenim utakmicama. Ostale detalje ugovora pročitajte ovdje.

- Iznimna mi je čast što sam postao član uglednog i respektabilnog kluba. Znam da Dinamo već dugi niz godina redovito sudjeluje u europskim natjecanjima i ostvaruje zapažene rezultate, kao i to da je apsolutni vladar u svom prvenstvu. Porazgovarao sam i sa svojim bivšim trenerom koji me vodio u Šahtaru, Igorom Jovićevićem, koji mi je potvrdio da je Dinamo odličan izbor za nastavak nogometne karijere i korak na višu razinu. Jedva čekam odjenuti plavi dres i po prvi put zaigrati za Dinamo, a navijačima mogu obećati da ću dati sve od sebe kako bih opravdao svoj dolazak - poručio je „Mika“, kako mu je nadimak u nogometnom svijetu, po stavljanju potpisa na ugovor.

Novi adut Igora Bišćana dosad je, osim u Anderlechtu, igrao u Dinamo Kijevu, Zorji Lugansk i Šahtar Donjecku. Više o dosadašnjoj karijeri Bogdana Mihajličenka pročitajte ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 01:02