RONALD GORSIC Cropix
U ŽARU SLAVLJA

Objava Dinama o Ristovskom nasmijala navijače Modrih: ‘Što ga je Baturina istukao‘

Ristovski je radio velike probleme domaćim trupama na desnoj strani, istaknuo se tim ubačajima
Piše: SNObjavljeno: 24. listopad 2024. 08:08

Dinamo je upisao veliku pobjedu na gostovanju u Salzburgu, Kulenović i Petković zatresli su mrežu domaćina za veliko slavlje Modrih i prvi trijumf u gostima u Ligi prvaka još od 1998. godine protiv Ajaxa.

Za oba pogotka asistirao je Stefan Ristovski, koji je i dobio nagradu za igrača utakmice. Radio je velike probleme domaćim trupama na desnoj strani, istaknuo se tim ubačajima, imao je četiri ključna dodavanja, dva su bile i asistencije.

- Jako sam ponosan na ovu pobjedu i čast mi je što sam bio dio nje. Pokazali smo da nismo zalutali u ovo natjecanje, a nakon šoka koji smo pretrpjeli u Münchenu, ovo će nas sigurno vratiti na prave staze. Hvala navijačima, atmosfera je bila prekrasna, kao da smo kod kuće. Ako ovako nastavimo skupa dalje, možemo do velikih postignuća - izjavio je Ristovski za klupske kanale nakon utakmice.

Dinamo je na Instagramu objavio trenutak u kojemu se Ristovskom uručuje nagrada za najboljeg igrača na susretu, igrači su odmah počeli slaviti i "tapšati" ga, no to nije bilo baš najnježnije, što je potvrdio i komentar ispod objave:

"Što ga je Baturina istukao", napisao je navijač.

Linker
24. listopad 2024 08:09