Anton Ivanov/shutterstock Editorial/profimedia
INTRIGANTNA PRIČA

Što će na ovo reći navijači Dinama? Otkriveno je li Boban zaista bio u Maksimiru: ‘To nema nikakve veze‘

Mnogi navijači Modrih bi vrlo rado vidjeli Bobana u plavim prostorima, kao glavno lice kluba
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. siječanj 2024. 22:56

Mnoge je jako zaintrigirala priča po kojoj se Zvonimir Boban, nakon što je podnio ostavku u UEFA-i, pojavio u Maksimiru, te održao tajni sastanak s klupskom vrhuškom. Mnogi navijači Modrih bi vrlo rado vidjeli Bobana u plavim prostorima, kao glavno lice kluba. Drže da bi upravo njegov dolazak zapravo bio prava demokratizacija kluba i čvrsti temelj za izgradnju Dinama, koji bi žario i palio ne samo u HNL-u, nego i na europskoj sceni.

Jučer smo dobivali mnogo poruka na tu temu, pitali su se navijači, a i oni koji to nisu, je li istina da je stvarno bio u plavim dvorima, jesu li doista počeli razgovori o njegovom dolasku.

image
VESNA VESELIć/CROPIX

One koje bi htjeli vidjeti Bobana u Dinamu moramo razočarati. Ne, Boban nije bio u Maksimiru. To nam je potvrdila i predsjednica Uprave Vlatka Peras. Navedeno je kako je Boban stigao u plavi dom na poziv Većeslava Bergmana, člana Izvršnog odbora, čovjeka kojeg uz Bobana veže prijateljstvo, ali i kumski odnosi.

Ipak, Bergman nam je kazao kako to nije točno...

- Sa Zvonom sam u prijateljskim i kumskim odnosima. Iako ga kao nogometaša i prijatelja iznimno poštujem, ono što je izašlo u jednom mediju nema nikakve veze, s njim se nisam čuo tri mjeseca - kazao nam je Dinamov senator u Izvršnom odboru.

Bergman je poslao i obavijest svim svojim kolegama u Izvršnom odboru u kojima je kazao isto ovo što je kazao nama. Dakle, zasad priča oko dolaska Bobana u Dinamu nema podloge. Hoće li se to dogoditi u nekim budućim vremenima, ostaje nam vidjeti...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 12:34