ISABELLA BONOTTO Afp
NE IZGLEDA DOBRO

Trener Milana uoči Dinama u velikim problemima: ‘Jako smo se potrošili s 10 igrača, a čeka nas velika utakmica‘

‘Prvo Dinamo, a zatim vidjeti što ćemo protiv Napolija. Nemamo ni Rebića, to je također veliki problem‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 11. rujan 2022. 11:34

Igrači Milana uz velike su probleme došli do pobjede na gostovanju kod Sampdorije (2:1), ali su ostali bez najboljeg igrača Leaa koji je dobio dva žuta kartona te će izbivati u sljedećem kolu u derbiju s Napolijem.

Stefano Pioli imao je što reći o suđenju Michaela Fabbrija, te o isključujućem kartonu Leau. Sporan je po njemu bio prvi žuti karton.

"Ja ne sudim. Nisam vidio dobro taj trenutak. No, mislim da se u Italiji previše zviždi i previše priča. Zapitajte se zašto se u Europi igrači ne bune? Bio sam jako daleko, ne mogu znati je li Rafa koristio lakat malo ili puno. Ali branič se pri najmanjem kontaktu baca na tlo. Ne može svaki takav kontakt biti žuti karton.

Sjajni Leao zato će Milanu biti na dispoziciji protiv Dinama. Što nije dobra vijest za Modre jer portugalski krilni napadač igra fantastično.

"Rafa je postao odlučujuća figura u našim napadima, ali imamo mi i druga rješenja. Vidio sam Leaa kako se puno šali na zagrijavanju, pa sam mu rekao da obično igra dobro kad je tako opušten. Odgovorio mi je ne: Ne brini šefe. Gledajući unatrag, trebao sam se zabrinuti..."

Ipak ga je razveselila bolja igra momčadi.

"Griješili smo manje nego u prethodnim utakmicama, to je bilo dobro, rekao bih da je to potvrda da rastemo u igri."

Na kraju je nešto Pioli rekao i o Dinamu. I to dosta zabrinuto.

"Morali smo igrati 50 minuta s 10 igrača, potrošili smo se, a znamo da je pred nama velika utakmica Lige prvaka. Sada nam je ona najvažnija, a zatim vidjeti što ćemo protiv Napolija. Nemamo ni Rebića, to je također veliki problem."

Linker
26. travanj 2024 04:43