Gabrijel Rukavina u drugoj momčadi Dinama

 DAMIR KRAJAC Cropix
SVE JE DETALJNO OBJASNIO

Veliki talent najavio odlazak iz Dinama, Bišćan mu je danas javno odgovorio: ‘Sada će dobiti priliku!‘

‘Od njega se ne očekuje da nas oduševi, od njega se očekuje ono što smo očekivali od Frana Topića‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. svibanj 2023. 17:01

Igor Bišćan je na druženju s novinarima u Maksimiru ove srijede progovorio i o jednoj vrućoj temi, priči kojoj se tek sada nazire kraj.

Mladi Gabrijel Rukavina se dosta spominjao proteklih tjedana. znamo da je oko njega bilo svega, pa je tako i njegov otac Tomislav Rukavina javno istupio te u razgovoru za SN najavio mogućnost odlaska svoga sina iz Dinama zbog premale minutaže.

Bišćan je velikom talentu kratko dao šansu na svojoj prvoj utakmici protiv Lokomotive, kasnije više nije. Zašto?

image
DAMIR KRAJAC Cropix

- Rukavina nikad nije bio niti zamišljen kao starter u ovim mojim utakmicama. Rezultat je bio prioritet. On još uvijek nije na toj razini da mi možemo biti sto posto sigurni je spreman ući i biti igrač koji je u stanju donositi nešto prema naprijed. Iz toga razloga je igrao samo u Kranjčevićevoj. Sad se otvorio prostor, sigurno je da će njegova minutaža biti puno veća. Moram ga pohvaliti kako trenira, jako je dobar. Vidjeti ćemo kako će to izgledati kad će igrati. Od njega se ne očekuje da nas oduševi, od njega se očekuje ono što smo očekivali od Frana Topića. A to je da naznači svoju kvalitetu, da se vidi da ima tu materijala i kvalitete za klub kao što je Dinamo. Te naravno da pokaže maksimalni voljni moment. Onda je to dobar prvi korak, nešto za što ćemo se mi svakako uhvatiti i dati mu što više mogućih prilika kako bi razvijao svoj talent.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 12:28