Palmeri i cure

 SCREENSHOT TWITTER
OVO IM NIJE TREBALO

Video: Blamaža na Trgu bana Jelačića, djevojke se osramotile pred Talijanom, svi su ostali šokirani!

Talijanski novinar zaustavio je djevojke zbog utakmice, ali one su se ponašale krajnje nekulturno
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2022. 20:06

Dinamo u 5. kolu Lige prvaka igra važan dvoboj na Maksimiru protiv moćnog Milana, a pobjeda Modrih je imperativ. Ali, nakon dva poraza od trenutačnog lidera skupine Chelseaja - uz pet primljenih golova, bez postignutog gola, i Milan se, baš kao i Dinamo našao u teškoj situaciji.

Talijanski mediji su objavili kako se Milan očajnički želi plasirati u osminu finala jer bi ulazak u knock-out fazu Lige prvaka navodno donio najmanje 60 milijuna eura prihoda. Veliko je zanimanje za ovu utakmicu, kako u Hrvatskoj tako i u Italiji, pa je tako ugledni tamošnji sportski novinar Tancredi Palmeri pokušao uoči utakmice napraviti reportažu na glavnom zagrebačkom trgu, ali nije se dobro proveo.

Naime, talijanska Sportitalia objavila je video u kojem je Palmeri zaustavio dvije djevojke kako bi im postavio nekoliko pitanja vezanih uz utakmicu, ali obje su ispale u najmanju ruku neozbiljne i nekulturne. Posebno zgražanje u studiju izazvala je djevojka koja je u jednom trenutku pljunula pokraj novinara, tu je prilog i završio.

Linker
24. travanj 2024 12:33