Snimio čitatelj SN
LJUBAV PREMA MODRIMA

VIDEO: Navijači Dinama napravili ludnicu i u susjedstvu. Pogledajte kako se slavila dvostruka kruna

Feštali su igrači zajedno sa svojim fanovima u Zagrebu, ali Dinamov podvig slavio se i izvan granica Lijepe Naše
Piše: SNObjavljeno: 23. svibanj 2024. 23:27

Dinamo je u srijedu slavljem u uzvratnoj utakmici Kupa srušio Rijeku 3:1 na Rujevici i tako stigao do dvostruke krune. Bila je ovo zaista turbulentna sezona trenera Sergeja Jakirovića i Modre koji su u jednom trenutku izgledali kao razbijena vojska, ali kao i nebrojno puta do sada, pokazali su karakter i moć kada je to bilo najpotrebnije te okončali prvenstvo na najbolji mogući način.

Nakon slavlja na Rujevici uslijedila je velika fešta u svlačionici, da bi Dinamovim junacima navijači priredili i spektakularan doček po povratku u Zagreb, točnije na Maksimiru. Negdje oko ponoći stigao je autobus Modrih na stadion, a tamo ih je dočekala pjesma i bakljada.

Feštali su igrači zajedno sa svojim fanovima u Zagrebu, ali Dinamov podvig slavio se i izvan granica Lijepe Naše. Naime, iz susjedne BiH, točnije iz Viteza nam stiže snimka navijača koji su također pozdravili svoje junake. Tko zna, možda se veselo društvo zaputi i prema Zagrebu u nedjelju kada Modri prtiv Rudeša igraju posljednju utakmicu sezone. Maksimir bi za taj okršaj trebao biti pun, a po završetku susreta uslijedit će najveća Modra proslava ove godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
31. svibanj 2024 16:01