Mindaugas Nikoličius

 TOM DUBRAVEC Cropix
GDJE ĆE LITAVAC?

Borba za Nikoličiusa, svjetski insjader: ‘Čekaju ga klubovi iz najjačih liga, evo gdje bi mogao nakon Hajduka‘

Litavac je na Poljud stigao u siječnju 2021. godine, svega dva mjeseca nakon Lukše Jakobušića
Piše: SNObjavljeno: 12. travanj 2024. 15:59

Nakon što je jučer dao ostavku na mjesto sportskog direktora Hajduka i najavio da iz kluba odlazi na kraju sezone Mindaugas Nikoličius navodno se već nalazi na pragu novog profesionalnog angažmana. Tako barem na svom profilu na društvenoj mreži X tvrdi dobro upućeni Fabrizio Romano.

"Sportski direktor Hajduka iz Splita Mindaugas Nikoličius napušta klub nakon tri i pol godine uspješnog rada. Neće produljiti ugovor koji mu istječe u lipnju. Povezan je s brojnim klubovima u Engleskoj, Njemačkoj i Italiji. Hajduk je osvojio dva Hrvatska kupa i bio je u igri za naslov prvaka u svim sezonama dok je Nikoličius bio tamo", napisao je talijanski novinar.

Litavac je na Poljud stigao u siječnju 2021. godine, svega dva mjeseca nakon Lukše Jakobušića koji je ovog tjedna također otišao iz splitskog kluba. Nikoličius je prije Hajduka bio u Gorici gdje se pokazao i potvrdio, međutim u Hajduku na kraju nije ostavio toliko dobar dojam. Ne smije se međutim zaboraviti kako su u njegovom mandatu za Bijele potpisali Marko Livaja, Nikola Kalinić, Ivan Perišić, ...

Linker
22. travanj 2024 02:19