Mislav Karoglan

 Cropix
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas treba li Hajduk smijeniti Karoglana: Presudila mala razlika, evo što mislite o njegovoj sudbini

Više od 8.500 čitatelja glasalo je u našoj anketi o potencijalnoj smjeni trenera splitskog kluba
Piše: SNObjavljeno: 31. ožujak 2024. 17:40

Mislav Karoglan i dalje treba ostati trener Hajduka iako je splitski klub porazom od Dinama na Poljudu praktično ostao bez prilike za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Rezultati su to ankete za koju ste glasali na stranicama Sportskih novosti.

Iako je Karoglan u proljetnom dijelu SuperSport HNL nanizao nekoliko loših rezultata, jasno je da nije samo on kriv za posrtanje Hajduka. Kriva selekcija i nedostatak borbenosti u nekim utakmicama nešto su za što trener ne može snositi krivnju, ali svejedno je jasno kako Karoglan ne može donijeti novu energiju Hajduku potrebnu za kraj sezone. No, čitatelji Sportskih svejedno smatraju da ga predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić ne treba otpustiti.

U našoj anketi do sada je glasalo više od 8.500 čitatelja, a 54% njih smatra da Hajduk ne treba smijeniti Karoglana. Većina je, dakle, za njegov ostanak, ali razlika nije velika. Ako Hajduk izgubi i u sljedećoj utakmici, onoj u srijedu u polufinalu Kupa, opet protiv Dinama, vjerujemo da nikakvi rezultati ankete neće moći spasiti 41-godišnjeg trenera.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 16:46