BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
SPEKTAKL NA POLJUDU

Policija objavila važne upute za utakmicu, Torcida poručuje: ‘Nema mjesta defetizmu, samo srce, grlo, šal..‘

‘Na našoj tribini je strogo zabranjeno snimanje i slikavanje, neka bude podrška svih 90 minuta!‘
Piše: SNObjavljeno: 03. travanj 2024. 11:03

Hajduk i Dinamo od 19:00 sati na Poljudu igraju polufinalni susret Hrvatskog nogometnog kupa. Na istom mjestu Dinamo je prije četiri dana svladao Hajduk pogotkom Brune Petkovića, a sada će "Bijeli" imati priliku za iskupljenje i djelomično spašavanje sezone. Splićani će se, ukoliko izbore finale, boriti za svoju treću uzastopnu Kup titulu, a ove godine ista nosi posebni značaj, s obzirom da pobjednik na ljeto kreće iz kvalifikacija za Europsku ligu.

Povodom derbija Torcida je dala jasne upute za utakmicu.

Ispod natpisa "Ugasi mobitel, upali glasnice" piše: "Samo: srce, dlan, grlo, šal! Za navijače Hajduka svaki derbi ima poseban značaj, a ovaj se igra u borbi za trofej kupa zato nema mjesta defetizmu! Od 14 sati se okupljamo ispred Kluba navijača gdje će biti postavljeni šankovi. Na našoj tribini je strogo zabranjeno snimanje i slikavanje, neka bude podrška svih 90 minuta!"

Naputke za utakmicu objavila je i policija, a s obzirom da je utakmica određena kao visokorizična, stroge mjere bit će na snazi u pripremi i za vrijeme utakmice.

Prihvat gostujućih navijača obavljat će se na izlazu s autoceste u Dugopolju najkasnije do 15:30, a za domaće navijače koji putuju iz drugih gradova preporučuje se da koriste izlaze Prgomet, Vučevica i Bisko. Ulice oko stadiona bit će zatvorene i blokirane, stoga se upućuje na parkiranje vozila u drugim dijelovima grada. Za siguran ulazak na stadiona potrebna je kupljena ulaznica i javna isprava s fotografijom, a na snazi su i uobičajeni zakoni o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:37