RONALD GORSIC Cropix
LIJEPA GESTA LIDERA

Torcida zapela u Zagrebu, Dinamo odmah uskočio u pomoć: ‘Ovo je u potpunoj suprotnosti s rivalstvom‘

Klub je gostima iz Splita osigurao hranu i tople napitke da bi im olakšao neugodnu situaciju
Piše: SNObjavljeno: 26. veljača 2023. 19:45

Po završetku najvećeg derbija hrvatskog nogometa, gostujući navijači naišli su na probleme u prometu i ostali prisiljeni ostati u Zagrebu još neko vrijeme jer svi koridori prema Splitu bili su zatvoreni, a zbog loših vremenskih uvjeta ne preporučuje se putovanje za Dalmaciju. Kako doznaje Danas.hr, Dinamo je lijepom gestom olakšao Hajdukovim pristašama neugodnu situaciju.

- Po završetku utakmice gostujući navijači koji nisu iz Dalmacije kao i oni koji imaju nekoga kod koga mogu prenoćiti su ispraćeni iz kruga stadiona i užeg centra grada. Za sve ostale navijače Hajduka koji još nisu odlučili hoće li i na koji način krenuti prema Dalmaciji, GNK Dinamo je osigurao hranu i tople napitke u krugu stadiona - rekao je iz HNS-a Jurica Jurjević, pa dodao da policija intenzivno pokušava riješiti problem:

- Policija s predstavnicima Hajduka intenzivno komunicira po pitanju stanja u prometu uz razumijevanje da se navijači žele vratiti u Dalmaciju, ali zbog vremenskih uvjeta se to nikako ne preporuča. Postupci klubova i policije prije i poslije utakmice prema navijačima, pogotovo gostujućim, su u potpunoj suprotnosti sa sportskim rivalstvom koje imamo često prilike gledati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 02:44