ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
‘IDEMO ‘ZAKUVAT‘ PRVENSTVO‘

VIDEO: Prekrasan potez Nikole Kalinića ostao u drugom planu: ‘Kad je tako, pogodak mi ništa ne znači‘

Napadač splitskih Bijelih smatra da ovaj remi treba zaboraviti i okrenuti se isključivo Dinamu
Piše: Toni Bilić/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. ožujak 2022. 21:53

Hajduk je u 26. kolu HNL-a na stadionu Aldo Drosina odigrao neriješeno s momčadi Istre 1:1. Strijelac za splitsku momčad u 30. minuti susreta bio je 'povratnik' Nikola Kalinić. Puljanima je vrijedan bod donio Dion Drena Beljo pogotkom u 54. minuti.

Nikola Kalinić zabio je svoj prvijenac otkako se vratio u Hajduk – u Puli, tamo gdje se u počecima karijere kao 18-godišnjak „kalio“ na posudbi.

- Kad moja momčad ne pobijedi, pogodak mi ništa ne znači. Šteta, imali smo veliku priliku još više se približiti vrhu tablice. Loše smo igrali od početka do kraja, moramo biti dosta bolji kako bismo ostvarili sve ciljeve koji su pred nama. Što je tu je, idemo dalje, gledati pozitivno naprijed. Okrećemo se sljedećoj utakmici, trebamo ovo analizirati, što prije zaboraviti i misliti na subotu – rekao je Kalinić.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX Cropix

A u subotu je na Poljudu najveći hrvatski derbi, prvi ove sezone kojem je Hajduk domaćin. „Bijelima“ se pobjeda nameće kao imperativ, jer Dinamo i Osijek sada im bježe pet bodova.

- Igra se u Splitu, Hajduk uvijek mora ići na pobjedu, tako ćemo ići i u subotu. Idemo pobijediti, idemo opet „zakuvat“ prvenstvo ako je moguće. Nećemo sada plakati, žaliti, mislimo na sljedeće utakmice i nadamo se pobjedi – dodao je Kalinić.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 13:29