TOM DUBRAVEC Cropix
VELIKI BORAC

Golom utišao tribine Poljuda, pa poručio: ‘Nadam se da će cijeli SHNL to doživjeti, da svi klubovi to imaju‘

‘Nikad nisam bio ljubitelj slavljenja dobre igre kada nema bodova, ali imamo optimizam za dalje‘
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. listopad 2024. 20:01

Hajduk je pobijedio Lokomotivu na Poljudu 2:1, a dojmove o susretu dao je i strijelac jedinog pogotka za goste Duje Čop.

- Na kraju pobjeda Hajduka. Bili smo dobri, odigrali super, a na kraju idemo kući bez ičega. Nikad nisam bio ljubitelj slavljenja dobre igre kada nema bodova, ali imamo optimizam za dalje. Dolaze nam važne utakmice, ako budemo kao danas, mislim da imamo velike šanse za doći do bodova da plovimo sredinom lige - prenosi Dujine riječi Slobodna Dalmacija.

Hajduk se muči protiv vas?

- Mi smo "dosadan" protivnik, uvijek u presingu, nikada protivniku ne daje mira. Takva nam je filozofija, nikada ne stajemo. Svima je teško protiv nas. Čestitam Hajduku, u nizu su pobjeda i prvi, a mi moramo dalje.

Opet ste zabili Hajduku?

- Na svaku loptu idem do kraja, tu sam iskoristio pogrešku Kalinića, nažalost, nije nam gol donio ništa. Gol me ne zanima bez bodova.

Prvi gol na ovaj način?

- Ne sjećam se, da budem iskren. Mislim da je.

Odgovara vam igrati protiv Hajduka?

- Motiv protiv Hajduka, Dinama i Rijeke je uvijek velik, ne može biti veći. Za dokazivanje, tu je i pun stadion, odličan teren, sve je nogometno što treba biti. Nadam se da će cijeli SHNL to jednom doživjeti, da svi klubovi to imaju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. listopad 2024 20:02