RONALD GORSIC Cropix
IZJAVE TRENERA

Čabraja: ‘Vratar Šubarić bio je naš veliki junak!; Zekić: ‘Ovo je težak dan za sve koji vole Osijek‘

‘Teško mi je govoriti, svjestan sam da će ozračje oko nas sad biti loše. Ali, moramo otkloniti taj defetizam‘
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 27. veljača 2024. 18:08

Nogometaši Lokomotive prvi su polufinalisti Hrvatskoga kupa nakon što su u četvrftinalu u Kranjčevićevoj s 1:0 pobijedili Osijek, te tako pokvarili Osječanima 77. rođendan.

Trener Lokomotive, Silvijo Čabraja, nakon utakmice je rekao:

- Sretni smo i zadovoljni, bila je ovo slična utakmica kao i u petak, čekala se suparnička pogreška, mi smo je dočekali i i iskoristili smo je. Na žalost, nakon isključenja Mersinaja bili smo pod pritiskom više od pola sata, ali vratar Šubarić bio je naš veliki junak! Dočekao je priliku nakon ozljede Čavline, opet se potvrdila stara istina da dok jednome ne smrkne, drugome ne svane. Šubarić je izvrsno branio, "skinuo" je kazneni udarac i još niz teških lopta i zavrijedio je čestitke – rekao je Čabraja.

image

Silvijo Čabraja

RONALD GORSIC Cropix

Trener Osijeka, Zoran Zekić, doživio je novi težak udarac u okršaju s Lokosima.

- Ovo je težak dan za sve koji vole Osijek, za navijače, igrače, klub, za mene osobno. Nadali smo se proboju u polufinale, ali nismo uspjeli. Primili smo pogodak na način na koji ga nismo smjeli primiti, opet smo "zaspali"... Potom smo imali igrača više, stvorili smo četiri 100-postotne šanse, nismo iskoristili ni kazneni udarac. Svaka čast vrataru Šubariću, čovjek nije dugo branio i onda ovako eksplodira! Teško mi je govoriti, svjestan sam da će ozračje oko nas sad biti loše. Ali, moramo otkloniti taj defetizam i pokušati pronaći izlaz iz ove situacije – govorio je Zekić.

image

Marko Malenica i Zoran Zekić

RONALD GORSIC Cropix

Linker
16. travanj 2024 00:49