Rajko Vidović i Željko Sopić

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
RIJEČ TRENERA

Sopić raspoložen za šalu nakon velike pobjede: ‘Imam sreće, kao i obično. A morao sam koristiti načetog igrača‘

Nogometaši Rijeke triput su tresli mrežu Gorice za ekspresni povratak na vodeću poziciju
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2024. 21:40

Iako je prvo poluvrijeme u određenim segmentima bilo problematično po Riječane, na Rujevici je u konačnici mogla krenuti velika fešta! Izabranici Željka Sopića triput su tresli mrežu Gorice i ugrabili nova tri boda, te se ekspresno vratili na vrh SuperSport HNL-a-. Trener Rijeke sažeo je dojmove nakon uzbudljivog susreta.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

- Pohvale svim igračima, jedna dobro organizirana Gorica nam je pružila jako dobar otpor. Falilo nam je malo energije, malo smo možda bili nervozni. Nismo se na vrijeme rješavali lopte. U drugom poluvremenu smo neke stvari promijenili, morao sam načetog Marka Pjacu uvesti u igru - započeo je Sopić.

- Pjaca daje jedan dodatni stimulans ovoj momčadi, pogotovo kad se netko brani u niskom bloku. Vidjeli smo Dinamo i Lokomotivu, sve je tu negdje, ali broji se samo kad lopta pređe preko linije - dodao je te se zahvalio navijačima na podršci.

Pogodio je s izmjenama, zabio je i Mirko Marić nakon ulaska s klupe...

- Imam sreće, kao i obično. Svi igrači naporno rade, nekad je netko malo izvan trenažnog procesa, no svi se maksimalno daju za rezultat i ja im na tome čestitam.

- Sutra ću svakako pogledati Rudeš protiv Varaždina. Iskreno, nemam nikakav pritisak kad igramo poslije Dinama. Mi moramo svoje odraditi, prvi smo i gledat ćemo sebe. Lokomotiva? Svakako se nadam da će Pjaca i ostali igrači s manjim tegobama biti spremni i da ćemo sa svim snagama stići u Kranjčevićevu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 23:51