Rajko Vidović

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
DOJMOVI NAKON PORAZA

Trener Gorice: ‘Kad su ta dva igrača ušla, vidjela se prava snaga Rijeke. Zasluženo su prvi na tablici‘

‘Morali smo iskoristiti određene prilike, Rijeka to zna kazniti, poručuje Vidović
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2024. 21:49

Rajko Vidović nije pokazao previše emocija nakon utakmice. Njegova Gorica poražena je 0:3, ali drži da je momčad pokazala dobar duh te da se u nastavku može nadati bodovnim ulovima.

- Mislim da smo dobro ušli u utakmicu i odigrali korektno. Vidjela se snaga Rijeke, zasluženo su na prvom mjestu. Imali smo neke svoje šanse, ali nismo ih iskoristili. Poslije se vidjela jačina Rijeke s Ivanovićem i Pjacom, a mi uvedemo to što uvedemo... Ozljedom Krizmanića smo zaspali, kada je ušao Munksgaard, a onda je sve išlo na mlin Rijeke - uvodno je kazao Vidović, pa požalio za prilikama iz prvog dijela.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

- Kad imate prilike kakve smo mi imali, a ne iskoristite ih, Rijeka ima dovoljno kvalitete da to pretvori u pogotke. Mogu im samo čestitati, kao i svojoj ekipi.

U idućem kolu slijedi Osijek.

- Mislim da se možemo nositi sa svima koji dolaze, bilo je teško nešto više očekivati. Veseli me što smo i protiv Dinama i protiv Rijeke imali dobar pristup. To su, realno, puno kvalitetnije momčadi od nas, to pokazuje i tablica. Vjerujem da uz ovakav pristup možemo očekivati bodove.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 23:56