DAMIR SKOMRLJ Cropix
MODRI NA +4

VIDEO: Dinamo dobio dramu na Rujevici i stigao na korak do titule! Petković i Hoxha junaci preokreta

Zagrebački klub je iz dva udarca u okvir postigao dva pogotka i vjerojatno postao novi, stari prvak
Piše: SN, Siniša LončarObjavljeno: 05. svibanj 2024. 21:27

RIJEKA - DINAMO 1:2 (Pjaca 50. -11m/Petković 75., Hoxha 89.)

RIJEKA (4-1-4-1): Labrović - Smolčić, Radeljić 🟨, Mitrović, Goda 🟨 (od 84. Čabraja) - Selahi🟨 (od 56. Petrovič) - Pašalić, Fruk (od 78. Janković), Hodža🟨 (od 78. Obregon), Pjaca⚽ - Ivanović (od 78. Marić).

DINAMO (3-4-1-2): Nevistić - Bernauer, Theophile, Ristovski - Pierre-Gabriel (od 70. Ogiwara), Mišić, Sučić (od 66. Ademi), Vidović (od 70. Rog) - Baturina (od 87. Hoxha⚽🟨) - Petković, Kulenović🟨 (od 46. Špikić)


Imala je Rijeka inicijativu, bila znatno bolja momčad, čak i povela, no Dinamo je iz dva udarca u okvir Labrovićevih vrata postigao dva pogotka i vjerojatno postao novi, stari prvak. Bijele samo teorija i čudo neviđeno još drži u toj utrci.

Prvi prijete domaćini, u 5. minuti pokušao je Selahi pospremiti jedan odbijanac s 20-ak metara, no njegov udarac nije bio odveć precizan.

Četiri minute kasnije Baturina je bio u kontri, jedan na jedan s Labrovićem, nakon sjajne dubinske lopte Sučića, no mladi veznjak Dinama uspio je samo pogoditi vratnicu, dok je drugi pokušaj anulirao Smolčić. I da je zabio, gol ne bi bio priznat, pomoćni sudac nešto je kasnije podigao zastavicu i označio - zaleđe.

U 13. minuti Pašalić je iz kornera lijepo ubacio na peterac no lopta je prohujala pored svih i u konačnici završila izvan igre. Tri minute kasnije Rijeka je krenula u polukontru, Fruk je na desnoj strani lijepo pronašao Pašalića koji se rješava Ristovskog, namjestio se na svoju ljevicu, no udarac je otišao visoko iznad gola.

U 20. minuti vidjeli smo najbolju šansu Rijeke na susretu dotad. Uzeo je loptu Fruk, sjurio se sam prema šesnaestercu Dinama i silovito odapeo, no lopta je prohujala pored desne vratnice Nevistića, centimetri su dijelili Rijeku od vodstva.

Pet minuta kasnije svoj je udarac isprobao i Hodža na dodavanje Pašalića, no niti on nije bio odveć precizan, otišla je lopta među riječku Armadu iza gola. Rijeka je u prvih 30. minuta bila bolja momčad na terenu, imala inicijativu, čak osam udaraca prema vratima (Dinamo niti jedan!), no pravih prilika je uglavnom izostalo, falio je taj zadnji riječki pas.

U 37. minuti bilježimo još jedan udarac prema vratima, no više za statistiku nego li što je udarac Ivanovića glavom, na ubačaj Smolčića bio stvarna prijetnja. Pet minuta kasnije ponovo je Pašalić lijepo pucao, plasirao je udarac ljevicom u suprotni kut, no i to je prohujalo pored desne vratnice već svladanog Nevistića...

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

U prvom dijelu Dinamo praktički - nije postojao, teško se sjetiti kada je zagrebačka momčad u jednom poluvremenu imala nulu u rubrici udaraca prema golu. Tako stvari stoje kada se radilo o ofenzivnim akcijama, dok su obrambene zadaće ipak odradili na visokom nivou, posebice na Marku Pjaci kojeg su nerijetko na lijevoj strani ne udvajali već bi na njemu bila i tri igrača...

Bilo je jasno da Dinamo mora nešto mijenjati, na poluvremenu je u svlačionici ostao Kulenović koji se teško nosio s Radeljićem, a u igru je ušao Špikić. Tri minute kasnije Pašalić je lijepo prošao po lijevoj strani, povratnom loptom tražio suigrače, no poluprilika je uskoro postala najveća moguća. U tom startu Pierre-Gabriel uklizao je na stajnu nogu Pašaliću, mađarski sudac Bognar odmah je pokazao na bijelu točku, unatoč protestima gostujućih igrača koji su ga okružili.

Sudbina je htjela da Marko Pjaca preuzme silni teret na svoja leđa i besprijekorno odradi svoju zadaću, poslao je loptu u gornji desni kut, pod gredu, nije Nevistić imao šanse, a tribine su proključale, Rijeka je povela 1:0.

U 54. minuti Selahi je oštro startao na Baturinu, s obzirom da je već imao žuti karton skočila je cijela klupa Dinama, no mađarski sudac isključio je samo pomoćnog trenera Dinama Marina Ivančića zbog prigovora. Ubrzo je Selahi zaradio gromoglasan pljesak publike na izlasku, zamijenio ga je Dejan Petrovič. Dvije minute kasnije Dinamo bilježi svoj prvi udarac prema vratima, no pokušaj Mišića glavom iz kornera otišao je preko grede.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Uslijedio je period s više lopte u nogama Dinama, čak je i trener Sopić tražio dodatni poticaj s tribina, napravio je Sopa u ovo utakmici kilometara i kilometara u svom prostoru.

Imao je Fruk u 72. priliku iz kontre, nakon sjajne lopte, završiti utakmicu, no nakon borbe s Bernauerom nije bilo snage i preciznosti u njegovom udarcu, Nevistić je skinuo udarac pod gredu iz blizine.

U 75. Radeljić je požutio nakon starta na Petkoviću na kojih 25 metara od gola. Najbolji igrač Modrih sam je preuzeo ulogu izvođača i - maestralno pogodio, otišla je lopta preko živog zida ravno u desni, nebranjeni dio Labrovićeva gola. To je Dinamo, prvi udarac u okvir gola ujedno je značio i pogodak...

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

U 80. je sjajno opalio Janković, no njegov udarac ispod grede vadi Nevistić, krenula je Rijeka na sve ili ništa, iz iste akcije, nakon kornera i ubačaja Pašalića Smolčić glavom gađa vratnicu, kakva nesreća za bijele. Riječani su se negdje opasno zamjerili božici Fortuni, a u jeku svojih napada jednu kontru u 89. iskoristio je svježi Hoxha i - riješio prvenstvo. Janković je još u nadoknadi promašio matnu šansu nakon ubačaja Pašalića barem za bod...

Evo i konačne statistike:

image
SOFASCORE

KRAJ UTAKMICE

Dinamo je slavio na Rujevici 2:1 protiv Rijeke i stigao na korak do novog naslova prvaka! Modri su ovim trijumfom otišli na tri boda prednosti ispred Riječana tri kola prije kraja sezone. Iako je Sopićeva momčad povela pogotkom Pjace s bijele točke u 49. minuti, Jakirovićevi igrači režirali su preokret. Prvo je Petković sjajno pogodio iz slobodnog udarca u 75. minuti, dok je Hoxha u 89. zabio za slavlje.

90+8. Nema opasnosti iz kornera, lopta je otišla u gol aut.

90+8. Pašalić poteže pored vratnice, netko je dirao tu loptu, bit će korner za Rijeku!

90+6. Kakva opasnost za Dinamo! Pašalić je ubacio s lijeve strane dijagonalno, lopta se u gužvi preko Mišića i Bernauera odbila do Jankovića, koji gađa bliži kut Nevistića i pogađa mrežu s vanjske strane!

90+5. Jakirović je upao u verbalni okršaj s riječkom publikom, brzo se situacija primirila.

90+4. Janković poteže s otprilike 25 metara, slabašno po zemlji i pored vratnice.

90. 🕖

Igrat će se još najmanje sedam minuta!

89.

GOOOOOL! Hoxha zabija za potpuni preokret i 2:1 Dinama samo dvije minute nakon ulaska u igru! Slomio je svog svog čuvara biciklom i iskosa zapucao u suprotni kut Nediljka Labrovića. Kakav trenutak za postići ligaški prvijenac u Dinamovom dresu!

87.

Baturina izlazi iz igre, ulazi Hoxha.

84.

Goda izlazi iz igre, ulazi Čabraja.

Slavlje Petkovića i suigrača nakon izjednačujućeg pogotka.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

81. Velika opasnost iz kornera, Smolčić je nakon kornera glavom pogodio vratnicu, a zatim je Dinamo postigao gol iz kontra napada, no odmah je bilo vidljivo da je Špikić u nedozvoljenoj poziciji, stoga ostaje nesuđeni asistent, a Ogiwara nesuđeni strijelac. Kakva drama na Rujevici!

81. Kakva bomba Nike Jankovića! Potegnuo je s distance, a Nevistić prebacio preko prečke.

79. Smolčić ubacuje u gužvu prema Mariću, koji nezgodno zahvaća loptu i šalje ju pored gola.

78.

Fruk i Ivanović idu van, ulaze Janković i Marić. Obregon će na mjesto Hodže, potpuna mobilizacija kod Željka Sopića!

75.

GOOOOOOOOL! Kakva golčina Brune Petkovića iz slobodnog udarca! Ravno u lijeve "rašlje", neobranjivo za svakog golmana svijeta, pa i za Labrovića! Dinamo ima 1:1 i opet je u puno boljoj poziciji od Rijeke.

image

Bruno Petković

DAMIR SKOMRLJ Cropix

74. 🟨

Petković je zaradio slobodni udarac s 20 ili nešto više metara, Radeljić ga je faulirao pa u padu dobio udarac u glavu. Kako bilo, zaradio je i žuti karton.

72. Bernauer griješi na polovici i predaje loptu Pjaci, koji gura Fruka u šansu, a veznjak iskosa pogađa u Nevistića. Fruk je u nastavku akcije izborio slobodni udarac, još jedan "skraćeni korner", iz kojeg nema opasnosti za Modre.

Bakljada navijača Rijeke zbog koje je utakmica bila nakratko prekinuta.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

70.

Vidović izlazi, ulazi Rog, a Ogiwara će na mjesto Pierre-Gabriela.

📣 Ušli smo u posljednjih pola sata okršaja na Rujevici, pravo je vrijeme za nekoliko vaših komentara.

"Kako je sudio jedanaesterac, tako je trebao dati drugi žuti Selahiju." (Nikola Vugec)

"Modri igraju kao da imaju 15 bodova fore... Pomalo." (Tomislav Pongrac)

"Ne razumijem mađarskog suca, zar njemu oba starta na gležanj nisu crveni karton? Jedan Rijeke, i sad Dinama koji nije ni žuti dobio, a trebao je. P.S. Rijeka je zaslužila vodstvo, bolji su duplo." (Ivica Krathovil Iwe)

68. Pašalić je opasno ubacio iz "skraćenog kornera", a Nevistić "boksao" loptu i odbio ju u aut.

66.

Ademi ulazi u igru, izlazi Sučić.

64. 🟨

Baturina je krenuo u solo prodor, Hodža ga zaustavlja i zarađuje žuti karton, što znači da ni njega nema protiv Varaždina.

62. Bit će novi prekid na Rujevici, bakljada Armade natjerala je mađarskog suca na zaustavljanje igre.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

61. Pjaca je proigrao Fruka izvan opasne zone zaa Modre, a Theophile je brzo iskontrolirao situaciju. No, napad Dinama opet se sveo na neuspješnu dugu loptu.

58. Mišić šutira glavom nakon udarca iz kuta, izgledalo je opasno, ali ide preko gola!

56.

Sopić ništa ne prepušta slučaju: Selahi izlazi iz igre, ulazi Petrovič.

54. Selahi je napravio prekršaj, skočila je Dinamova klupa tražeći drugi žuti karton za riječkog veznjaka, no Bognar je pokazao isključenje Marinu Ivančiću! Selahi je pokupio Baturinu, djeluje to dosta silovito...

Trenutak u kojem je Bruno Petković protestirao kod glavnog suca Bognara zbog dosuđenog jedanaesterca.

image
RONALD GORSIC Cropix

53. Opasan ubačaj Pjace na Fruka, no najviši je ipak Theophile.

51. Petković ubacuje u peterac, a Goda stiže ispred Špikića. No, Petković je prethodno bio u zaleđu, tako da ni sretniji završetak ove akcije ne bi u konačnici razveselio Modre.

50.

GOOOOOOOOOOL! Marko Pjaca zabija za vodstvo Rijeke, pogodio je u lijeve "rašlje" i izazvao erupciju oduševljenja na Rujevici!

48.

Kazneni udarac za Rijeku! Pašalić je s lijeve strane ušao u 16-erac i poslao loptu u peterac, Pierre-Gabriel je uklizao, a napadač Rijeke našao se na tlu! Petković, Bernauer i Ristovski raspravljaju s mađarskim sucem, ali on ostaje pri svome!

46.

Prva izmjena: Špikić ulazi, izlazi Kulenović. Počelo je drugo poluvrijeme!

Uz uobičajenu nogometnu publiku, derbi Rijeke i Dinama privukao je brojne nogometne agente i skaute, bivše nogometaše i trenera, ali i političare. U svečanoj loži Rujevice predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković, ugostio je Gordana Jandrokovića, te za sada još uvijek tehničkog ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića. Samo par redova ispod svečane lože mjesto su dobili riječkog Zameta, koji su dva dana podigli pehar za prvaka Prve lige - jug i time, nakon samo jedne sezone izbivanja, osigurali povratak u hrvatsko elitno rukometno društvo.

Unatoč važnosti utakmice većim dijelom nije bilo čak ni posebno intenzivnog vrijeđanja između južne i sjeverne tribine. Zvižducima je tek malo intenzivnije praćen Ristovski. (mp)

image

Oleg Butković i Gordan Jandroković

Ronald Gorsic/Cropix

Lako se u prvih 45 minuta moglo vidjeti kome treba isključivo pobjeda, a tko bi ipak omastio brk i bodom. Rijeka je puno konkretnije prijetila, dokazuje to i rubrika udaraca prema golu: 15-0 u korist domaćih! Očito je ona stativa Baturine stigla nakon zaleđa.

Rijeka se oslanjala na dalekometne udarce, zasad im nisu donijeli sreću iako je Pašalić bio jako blizu pogotku. S druge strane, Dinamo nije pokazao ništa konkretno prema naprijed, nadaju se da će duge lopte pokrenuti kakvu kontru, no uglavnom odsjedaju na glavi Radeljića. Pohvale zaslužuju i stoperi sa strane Modrih, francuski trio na razini je zadatka.

image

Rijeka - Dinamo

DAMIR SKOMRLJ Cropix

45+1. I Pašalić je sada oštro startao na Ristovskog i također ostao pošteđen kartona.

45. 🕖

Igrat će se još najmanje jedna minuta prve dionice.

45. Opasan ubačaj Pašalića prema Pjaci, koji je ipak korak prekratak da bi iz blizine iskušao Nevistića.

44. Mađarski sudac razgovara s Mišićem, koji je grubo startao na Fruka na sredini terena. Nema kartona za Dinamovog veznjaka.

42. Ristovski šalje dugu loptu prema Kulenoviću, Radeljić ju šalje nazad na protivničku polovicu, a zatim Pašalić nakon nekoliko dodavanja poteže ljevicom iskosa. Odlično je to izgledalo, potegnuo je s 15-ak metara prema suprotnoj vratnici, ali ni ovo ne ide u okvir.

40. Fruk traži Pjacu ubačajem s desne strane, lako to čisti Pierre-Gabriel

36. Pjaca je tražio prostor za udarac pred Dinamovih 16, nije uspio iskontrolirati loptu i Pierre-Gabriel lako odgađa opasnost.

34. 🟨

Požutio je Goda zbog prekršaja na Sučiću, ni njega neće biti u idućem kolu protiv Varaždina!

Mađar je zasad hladan kao špricer, ne zanimaju ga nikakve žalopojke.

image

Tamas Bognar

DAMIR SKOMRLJ Cropix

28. Smolčić je poslao dugu loptu prema Fruku i Ivanoviću, Bernauer ju je presjekao, a potom poslao Pjaci, koji nastavlja akciju i pogađa u blok Modrih.

26. 🟨

Kulenović je zaradio opomenu, neće ga biti protiv Osijeka na Maksimiru!

25. Još jedan udarac iz daleka, ovaj put autor je Pašalić, koji se okliznuo u ključnom trenutku i poslao blagu loptu u ruke Nevistića.

25. Hodža poteže s distance, samo preko gola!

24. Mišić se okliznuo i izgubio loptu, Fruk je odmah pokušao pronaći Ivanovića ili Pjacu, a Bernauer pravovremeno siječe dodavanje.

23. 🟨

Selahi će prvi u bilježnicu Mađara. Nagazio je Baturinu, otprilike na središtu između linije svog 16-erca i polovice terena.

21. Ni jedno ni drugo, Pašalić je na kraju samo dodao Ivanoviću, koji iz daljine poteže u blok, a zatim Rijeka izvodi novi korner iz kojeg se neće osladiti.

20. Još jednom gađa Fruk sa slične pozicije kao maločas, no Theophile je to blokirao. U nastavku akcije Ristovski je faulirao Pašalića, Rijeka ima slobodan udarac iz odlične pozicije za ubačaj, a možda i direktni udarac...

20. Sjevnulo je pored Dinamove vratnice! Fruk je zapucao s 20-ak metara, malo izvan okvira.

19. Theophile zasad izvrstan! Još jednom je "ukrotio" Ivanovića, treća mu je ovo dobra reakcija pred vratima Modrih.

image
RONALD GORSIC Cropix

16. Ustala je Rujevica, a onda samo uzdahnula! Pašalić je probio po lijevoj strani i izborio se za udarac ljevicom iz njemu najdraže pozicije, ali lopta leti prema tribinama.

14. Ristovski je pronašao Kulenovića dugom loptom, Dinamov golgeter teško se nosio s Radeljićem na leđima i u konačnici samo pao. U nastavku akcije Pierre-Gabriel oštro je ubacio u peterac, ali čisti to obrana domaćih.

13. Oštro je ubacio Pašalić, ali nitko nije stigao reagirati glavom. Radeljić je bio najbliže, ali ništa od udarca prema Nevistićevim vratima.

13. Hodža šalje lijevo prema Ivanoviću, čiji pokušaj ubačaja otklanja Theophile. Bit će udarac iz kuta za Rijeku.

12. Pletu Modri mrežu oko domaćih 16, no Rijeka ne dozvoljava prazan prostor koji bi Dinamo mogao kapitalizirati.

10.

Velika šansa za Dinamo! Sučić je poslao dugu loptu na Baturinu, koji je izbio između riječkog stoperskog dvojca i izletio u jedan na jedan šansu s Labrovićem. Zapucao je u lijevu stranu i pogodio stativu!

9. Nesigurnost pred vratima Dinama! Rijeka je krenula u naoko neopasan napad, Dinamo je oduzeo loptu, ali nije se najbolje snašao pod pritiskom. Nevistić je nesigurno dodao u desnu stranu, gdje se prvi našao Pjaca, ali Modri su ga stigli zatvoriti.

image

Ivan Nevistić i Franjo Ivanović

DAMIR SKOMRLJ Cropix

8. Jači start Kulenovića na Godi na polovici domaćih, no Mađar Bognar ostavio je karton u džepu.

Trener Modrih zasad mirno prati derbi.

image

Sergej Jakirović

DAMIR SKOMRLJ Cropix

5. Evo prvog udarca! Selahi je zupucao s 20-ak metara nakon odbijene lopte, ali nedostajalo je siline i preciznosti. Samo pored lijeve stative.

5. Smolčić je poslao dugu loptu prema Ivanoviću, no Theophile ga dobro motri i izbacuje loptu u aut.

3. Sučić je preciznom dugom loptom prebacio težište igre na lijevu stranu, Vidović je imao dosta prostora i vremena primiriti ju u 16-ercu, no izostao je konkretni potez. Nema opasnosti za Labrovića.

2. Nastavlja se utakmica.

1. Odmah kratkotrajni prekid susreta! Riječka Armada zasula je 16-erac Dinama trakama i konfetima, mađarski sudac označio je zaustavljanje igre dok se teren ne očisti. Redarskoj službi pomaže i vratar Nevistić.

image

Navijači Rijeke

DAMIR SKOMRLJ Cropix

1. Počinje utakmica! Rijeka je prva s loptom.

19.30 Moje mjesto pod Suncem humanitarna je akcija koja pomaže djeci u obiteljima slabijeg imovinskog stanja, a njihovim narančastim majicama pojavili su se svi igrači.

19.27 Poznata lica čekaju početak utakmice

image

Vedran Čorluka, Nenad Gračan, Zlatko Dalić

RONALD GORSIC Cropix

19.18 Što kaže glas riječkih navijača? Jedni dižu transparente, drugi "žicaju" dresove svojih miljenika. Kako se osjećaju uoči jedne od najvažnijih utakmica posljednjih godina, pročitajte OVDJE.

image

Navijači Rijeke

RONALD GORSIC Cropix

19.10 Navijači su se već udobno smjestili, rasprodano je cijelo Zmajevo gnijezdo, kako je Sopić preimenovao Rujevicu.

image

Rujevica

RONALD GORSIC Cropix

image

Armada

RONALD GORSIC Cropix

Sandro Kulenović najavljuje ogled:

- Rijeka je u odličnom nizu, imaju samo dva poraza u 15 utakmica. Svi znamo kakva je atmosfera ovdje na Rujevici, protivnik će ići na sve ili ništa. Dinamu je dovoljan bod? Ne, došli smo po tri, očekujte napadački Dinamo - kaže Kulenović.

image

Sandro Kulenović

DAMIR KRAJAC Cropix

18.55 Što kažu kladionice? Dinamo je blagi favorit, na pobjedu Modrih nudi se koeficijent 2.50, a samo malo više obogatit ćete se "skinete" li pobjedu Rijeke koeficijenta 3.20. Možda se najpametnije okrenuti apstinenciji i uštedjeti koji euro...

image

Gabriel Vidović i Veldin Hodža

DAMIR KRAJAC Cropix

18.50 Derbi možemo promatrati i kao dvoboj dvaju najboljih 'desetki' SuperSport HNL-a. Doduše, jednom ne piše 10 na dresu, no statusom je upravo to. O utakmici iz potpuno drukčijeg kuta pročitajte OVDJE.

18.35 Tamás Bognár glavni je sudac derbija sezone u HNL-u. Riječ je o 45-godišnjem Mađaru iz Sárvára, koji je ove sezone sudio 25 susreta, a njih najviše (17) u mađarskom prvenstvu.

Hajdukovi navijači ne pamte ga po dobrom, s obzirom na to da im je 2013. sudio u kvalifikacijama za Europsku ligu, kada ih je svladala Dila Gori 1:0. Tri godine kasnije sudio je i Lokomotivi, također u kvalifikacijama za Europsku ligu, kada je zagrebački klub remizirao (2:2) na domaćem terenu protiv Genka.

image

Tamas Bognar

Imago/imago Sportfotodienst/profimedia

18.20 Evo nam i sastava gostiju! Nema iznenađenja kod Jakirovića, vrijedi istaknuti da Pierre-Gabriel igra na desnom beku, a sve ostalo lako ste i sami mogli predvidjeti. Pogledajte kako to izgleda na "digitalnom papiru":

18.15 Stigli su sastavi Rijeke! Sopić je ostavio na klupi Niku Galešića, njegovog imenjaka Jankovića i Mirka Marića, a od prve će u akciju Mitrović, Hodža i Ivanović! Hodža se po mnogima i očekivao, no Ivanović, koji zadnjih mjeseci ostaje ili ustaje s klupe, zaista je iznenađenje, kao i izostanak Galešića iz prvih 11.

image

Franjo Ivanović

GORAN MEHKEK Cropix

18.00 "Pokušat će nas isprovocirati, moramo se oduprijeti tomu", između ostalog je poručio Rijekin "poštar" u najavi derbija, koju možete pročitati OVDJE.

image

Marco Pašalić i Toni Fruk

DAMIR SKOMRLJ Cropix

17.45 Omjer Rijeke na Rujevici u aktualnoj ligaškoj sezoni podrazumijeva 13 pobjeda, dva remija i jedan poraz. Osim Dinama, bod je zaradio Varaždin, a pun plijen samo Slaven Belupo.

image

Igrači Rijeke

DAMIR SKOMRLJ Cropix

17.30 Točno dva sata dijeli nas od utakmice svih utakmica! Bliska povijest je na strani Dinama - Modri su dvaput dobili Rijeku na Maksimiru (2:1 pa 1:0), a posljednji put s Rujevice su otišli s bodom (2:2).

image

Dario Špikić i Bruno Goda

DAMIR KRAJAC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 23:32