Sretni Valdas Dambrauskas

 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
SUPROTNA RASPOLOŽENJA

Dambrauskas: Ponosan sam!; Zekić: Nikad lošiji otkad sam u Belupu, ni Messi nam ne bi pomogao...

Trener Hajduka osobito je pohvalio jednog igrača: ‘Njegova najbolja utakmica otkad sam u Splitu!‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. veljača 2022. 17:41

- Ponosan sam na momčad kako je odigrala od početka do kraja. Bilo je šansi za još pogodaka, ali to je prostor za napredak. Imali smo kratko razdoblje s kojim ne možemo biti sretni, a to je početak drugog dijela kada se Belupo vratio uputivši prvi udarac prema vratima. Mi smo uputili 22, a oni ukupno tri šuta. Primili smo pogodak, ali i stoperi su bili koncentrirani. Na kraju su uvijek bodovi najvažniji, jer bez obzira igraš li protiv zadnjeg ili prvog, uvijek treba pobjeđivati, analizirao je nakon 3:1 pobjede protiv Slaven Belupa trener Hajduka.

Valdas Dambrauskas psoebno se osvrnuo na nastup jednog igrača: - Sahiti? Otkad sam došao u Hajduk ovo je njegova najbolja utakmica. Direktan, okomit. Trenerov je posao da vidi kako igrači treniraju. Analizirali smo Belupo, znali smo njihove nedostatke, zato smo i stavili Sahitija.

IZVJEŠTAJ I SVE GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE!

Litavski strateg obraćanje novinarima završio je, naravno, čestitkom: - Čestitam Hajduku rođendan, Klub je poseban, ja nisam rođen ovdje, ali ponosan sam što radim u klubu koji toliko puno znači ljudima. Idemo utakmicu po utakmicu, već razmišljamo o sljedećoj. Uvijek se nadam da će iduća biti bolja od ove koju smo odigrali sa Belupom.

Zoran Zekić, razumljivo, nije bio osobitog raspoloženja: - Čestitam Hajduku rođendan, a mi smo se ponašali kao pravi gosti. S obzirom kako smo izgledali mogu biti zadovoljan rezultatom, jer nismo bili dorasli protivnik. Atmosfera je bila fantastična, sretan sam što sam mogao igrati u ovakvom ozračju. Međutim, sjajna atmosfera bi trebala kod mladih igrača probuditi motiv, a ne izazvati strah.

Trener Slaven Belupa uoči utakmice dočekan je pljeskom: - Nisam čuo pljesak prije početka dvoboja, a izjavom s pressice u Koprivnici malo sam probao maknuti nervozu s mojih igrača. Ali, nažalost, nisam uspio.

Na kraju je Zekić ustvrdio: - Ovo je najgora utakmica otkad sam došao u Koprivnicu. Time ne umanjujem igru Hajduka, jer domaći su bili rastrčani i razigrani. Prešli smo centar dva i pol puta, kako smo igrali ne bi nam ni Messi pomogao.

image

Zoran Zekć

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 08:36