SVLAČIONICA BIJELIH

Knežević nakon Lyona: 'Šteta promašenih šansi, ne možeš biti zadovoljan kad izgubiš'

Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 25. listopad 2013. 10:07

U susretu 3. kola skupine I Europske lige, nogometaši Rijeke u gostima kod Lyona poraženi 0-1, a strijelac je bio Grenier u 67. minuti.

Unatoč porazu, Rijeka je, uz podršku 1.500 svojih navijača, pružila dobru partiju protiv Lyona, posebno u drugom poluvremenu, kada su pokazali više hrabrosti i odlučnosti da ugroze vratara Lopesa.

Nakon utakmice u Lyonu, nekoliko riječi o samom susretu kazao je i jedan od najiskusnijih u svlačionici Bijelih, Dario Knežević.

- Pokazali smo dosta toga dobroga, ali ne možeš biti zadovoljan kad izgubiš. Šteta promašenih prigoda i neosvojenog boda, no kad se podvuče crta, Lyon je ipak bio bolji za nijansu, za taj jedan gol. Kako sam uspio igrati? Ja s puno Voltarena u sebi! Mi već u avionu iz Francuske za Krk moramo početi misliti na Osijek, ali za dva tjedna u Europi nam dolazi isti ovaj suparnik i... Ne znam kako će završiti ta priča s navijačima, no bude li Kantrida puna, mogli bismo se revanširati za ovaj poraz iako je, po meni, Lyon jača momčad od Betisa- kazao je Dario Knežević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 17:19