MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
ALARM JE UPALJEN

Mišković prodrmao i svlačionicu Rijeke: ‘Ne možemo spojiti dva dodavanja! Obrana? Izgledamo kao pioniri!‘

‘Rožman ima naše povjerenje, radimo na trogodišnjem ugovoru. Ali, ispuhani smo‘, rekao je Mišković.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2021. 09:35

Kriza na Rujevici? Loše razdoblje svakako, a možda i baš to, kriza. Bijeli ni protiv Žuto-zelenih, momaka okupljenih pod stijegom Istre 1961 nisu uspjeli doći do punog plijena i tako barem malo isprati gorke dojmove nakon šokantnog poraza od Hajduka. Dapače, dobro je za snage Simona Rožmana da je i ostalo 1:1, jer mogli su gosti i do premijernog slavlja na Rujevici otkako je taj stadion izgrađen...

Upravo stoga, bilo je zanimljivo vidjeti što o igri momčadi kojoj je na čelu misli predsjednik Damir Mišković. Svoje je dojmove podijelio za Novi list.

- Ako su igrali sjajno u prvom dijelu sezone pa krenuli dobro u nastavak i onda odjednom ne mogu spojiti dva dodavanja, o obrani nećemo ni govoriti jer izgledaju kao pioniri, a ne kao seniori, za mene je onda primarni problem u glavama. Na njima je da te glave resetiraju i budu ono što su bili. Nije to stvar formacije 3-5-2, 3-4-3 ili 4-4-2… Momčad je jesenas u istoj formaciji imala sigurnost dodavanja, stabilnost u zadnjoj liniji, a toga više nema. Zašto? Jer su ispuhani. A da se opet napušu tom energijom koja je nosila Rijeku na jesen zaduženi su igrači, trener i stožer - rekao je predsjednik riječkog prvoligaša.

Odgovorio je i na pitanje o budućnosti Simona Rožmana na klupi Rijeke.

- Da klub stoji iza trenera, najbolje potvrđuje činjenica da radimo na potpisivanju novog trogodišnjeg ugovora pa ne bih uopće ulazio u tu temu. Simon Rožman je pokazao da zna, da može, da želi uvoditi mlade igrače u prvu momčad i napraviti njihovu sinergiju sa starijima, da zna stvoriti igru i zbog toga ima naše puno povjerenje - kazao je Mišković za Novi list.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 00:59