Jakov Prkić/CROPIX
MIŠO UOČI BELUPA

'Nadam se punim tribinama, a mi obećajemo da ćemo poginuti na terenu...!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2012. 16:34

Na raporedu je veliki ogled u 9. kolu HNL-a, u kojem splitski Hajduk na svom Poljudu dočekuje trenutačno drugoplasiranu momčad prvenstva, Slaven Belupo.

Hajadukovci se nalaze u negativnom nizu i pobjeda protiv Belupa, koji nikada nije slavio protiv Bilih na Poljudu, sigurno bi vratila optimizam u momčad Miše Krstičevića:

- Od ovih osam utakmica čak njih pet smo odigrali u gostima za ovu mladu momčad to je bio dosta veliki hendikep. To je jedan od glavnih razloga zašto imamo nešto manje bodova na otvaranju prvenstva. Sa ekipom sam više manje zadovoljan, stvaramo puno prilika, a protivnici nam teško dolaze do gola. Za Belupo neće konkurirati Maglica koji je još uvijek olijeđen, dok su neki igrači imali blagu virozu, ali to je sada iza nas, većina će biti spremna za sutrašnju utakmicu - kazao je Krstičević.

Kada je Slaven Belupo u pitanju, trener Hajduka ima samo riječi hvale:

- Nemojte zaboraviti da je prošle godine Roy Ferenčina bio proglašen za najboljeg trenera u HNL-u, Belupo ima jaku dobru momčad, pokriveni su dobro na svim pozicijama, drugi su na tablici, imaju uređene odnose kada su u pitanju plaće igrača, dobro su organizirani i mogu svima u poslužiti kao primjer - kazao je Mišo.

Uz pune tribine do bodova na Poljudu.

- Ja sam nasmijan, miran i čist sam sa sobom. U zadnjim utakmicama nismo imali sreće ali kako se kaže 'ona prati hrabre' i nadam se da će nam publika pomoći da dođemo do dobrog rezultata, a mi ćemo obećati da ćemo poginuti za pobjedu - kazao je Krstičević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. svibanj 2024 11:04