Emir Sahiti

 JAKOV PRKIC Cropix
PREDSTAVLJANJE NA PERISTILU

FOTO: Pogledajte kalendar Hajduka za sljedeću godinu, stigli i igrači! ‘Ovo je nešto posebno...‘

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 02. prosinac 2022. 16:51

U "Kući jezika i kulture Peristil" održana je svečana promocija službenog kalendara HNK Hajduka za nadolazeću 2023. godinu. Sadržajem bitno drugačiji nego prethodnih godina, "Jer Hajduk je ono što me čini sretnim" svoju je inspiraciju pronašao u odabranim fotografijama odnosno trenucima koji su obilježili aktualnu i prošlu sezonu. Cilj je bio pokazati hajdučke emocije kroz ukupno 12 fotografija koje su klupski partneri iz kreativnog studia Kazinoti&Komenda pretvorili u digitalna umjetnička djela. Kalnedar je predstavila članica Uprave Marinka Akrap.

image

Stefan Simić

JAKOV PRKIC Cropix
image
JAKOV PRKIC Cropix
image
JAKOV PRKIC Cropix
image
JAKOV PRKIC Cropix

- Velika je odgovornost na nama koji imamo priliku kreirati kalendar koji se uvijek željno iščekuje, iako je kalendar nešto što se danas rijetko viđa u našim domovima, Hajdukov je uvijek poseban. Izabrali smo 12 fotografija od poznatih fotografa – Roberta Matića, Mira Gabele, Toma Dubraveca, Ante Čizmića i Joška Ponoša. Promocija kalendara, osim što donosi posebne trenutke s terena, otvara mogućnosti sudjelovanja svakog pojedinca u humanitarnoj akciji doniranja sredstava za "Centar za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI". Kako bi ovaj projekt dobio svoju humanitarnu notu, fotografije s kalendara prenijeli smo na umjetničko platno, a svi zainteresirani moći će se natjecati u aukciji slika preko stranice aukcije.hr. Sva prikupljena sredstva bit će donirana Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači u suradnji s našom humanitarnom udrugom Bilo srce. – kazala je Marinka Akrap.

image
JAKOV PRKIC Cropix
image
JAKOV PRKIC Cropix
image

Stefan Simić, Nikola Kalinić, Marinka Akrap i Emir Sahiti

JAKOV PRKIC Cropix
image

Nikola Kalinić

JAKOV PRKIC Cropix

Druženju na Peristilu pridružili su se i igrači Bijelih, Nikola Kalinić, Stefan Simić i Emir Sahiti koji su se prisjetili lijepih trenutaka s fotografija, te najavili sudjelovanje na aukciji svojih fotografija na umjetničkim platnima.

- Volim svaki svoj gol, ali onaj protiv Dinama je bio zaista poseban, za pobjedu. Borili smo se do kraja za naslov prvaka. Šteta što nismo uspjeli. Nadam se da će u budućnosti biti još golova - istaknuo je Hajdukov napadač Nikola Kalinić, čije je slavlje nakon pogotka u pobjedi protiv Dinama ovjekovječeno na kalendaru.

Okupljene je izvođenjem hajdučkih pjesama na klaviru zabavljala glazbenica Danira Ipavec (piano). Od jučer kalendar je u prodaji u Hajdukovim Fan shopovima (Poljud, TC Joker, Makarska), na klupkom webshopu te na adventskim kućicama na Rivi i Starom placu. Od sutra će kalendar biti u prodaji i u poslovnicama Tommyja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 17:57